Kriminal | Optužen Ibrahim Hadžibajrić: Ovo su detalji optužnice. Oduzima se 1,6 miliona KM

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

reiSS dovi

za tebe dobrog muslimana, a i suzu koju pusti, alaham.

Semran

Masallah Musliman veliki

Bilbo

Pa ima li IŠTA da ovaj kreten i njegov retardirani sin NISU ukrali??!??

Nadimak

Nacelnik opcine, veoma koruptivno RADNO MJESTO. Previse mogucnosti, malo kontrole.

Nadalina

Masallah Musliman veliki ka Semran Ne rise. Kakve veze ima njegovo djelo sa islamom. Zameten si. Neka tebi on bude svetinja i uzor.

ja1

a kad ce mali rumeni odgovarati za parkinge na alipasinom?

BAD

Ne rise. Kakve veze ima njegovo djelo sa islamom. Zameten si. Neka tebi on bude svetinja i uzor. ka Nadalina IMA, IMA, ITEKAKO IMA VEZE...POKRALI STE DO SRŽI SVOJU ZEMLJU, A SVE POD ZASTAVOM MUHAMEDA, LICEMJERI BIJEDNI! PA ŠTA VI BA KONTATE, DA JE ALAH LEVAT JEL, PA NE VIDI I NE ZNA KAKVO STE ZLO OD VJERNIKA?!?

/ Najnovije