Opština u BiH koja odumire: Na ulicama nema nikoga, u školama nema druge smjene

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mashalla

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Anka

*** Oni se imali gde vratiti,ti neces ni imati

Ja sam

Molim Vas da se uozbiljite. Imamo djecu sa pravom na život. Ovo nas sve čeka.. ukratko. Opština Lj je samo otvorila sezonu..

FF

Opština sa 2.595 stanovnika. Toliko ima u mom neboderu.

@ljiljan

***<<Pa nek si se vrationemoraš da se hvališ

@bosanac

***<<A šta je tebi važno? Možda da imaš socijalu i koju pivu

@ljiljan

***<<Pa dobro nek si se vratio ne moraš da se hvališ

Tako treba

Na kraju ce ostati samo Dodo i njegova uza familija sa helikopterima i vilama...uz bankrotiranu RS...samo dizi poreze i nemoj slucajno da smanjis cijenu goriva :))

Tatar

Evo generale ozbiljnih rezultata tvoga djelovanja i budalasanja

Mashalla

Ratgulili u smrdiju!

Ne pijem dok Paja vozi

Netreba se mrziti jedan narod radi pojedinaca i njihove politike politike. Mrze samo oni što nisu nekog izgubili il potkerano

***

*** ka Mashalla

/ Najnovije