Oproštajni intervju Šefika Džaferovića: "Ovaj mandat je počeo i završava sa NATO savezom"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adnan

***

Miki

***

Lila

Pametna nasa glava!

.:.

Bih prioritet nije članstvo u nato bandi ološu muslimanski. ka Miki Prvoslavče, zar ste baš toliko ograničeni da ne vidite da su sva sranja "ruskog sveta" završena?! U kakvom delirijum tremensu bosanski pravoslavci žive? Ukrajina i amidža Biden demontirali su "ruski svet" i njegove sfere uticaja. Bez tog vi, bosanski pravoslavci i prekodrinski pravoslavci osuđeni ste na šepunje! Zar to prvoslavče ne shvataš? Otcjepljujete se već 25-30 godina, oni katolibani formiraju nekakav entitet već ohooooo-ho.. N-E-M-A tog. N-E-M-A! Ako ne vjeruješ, vidi pod UKRAJINA.

.:.

***

Pehlivan

Upamti ćemo te kao anemičnu, metiljavu ikebanu, a može i fikus ;) Toliko su dometi, tvoga mandata.

Gigant iz Zavidovića

na državnim jaslama, skoro 30 godina! Za to vrijeme je šupkogovornik SDOOA zaposlio svu svoju papansku bližu i dalju rodbinu. Uvoznik muDJahedina je, pored Genjca, uzor boošnjooka kao uzurpatora Mladomuslimanskog Rezervata

Miki

Prvoslavče, zar ste baš toliko ograničeni da ne vidite da su sva sranja "ruskog sveta" završena?! U kakvom delirijum tremensu bosanski pravoslavci žive? Ukrajina i amidža Biden demontirali su "ruski svet" i njegove sfere uticaja. Bez tog vi, bosanski pravoslavci i prekodrinski pravoslavci osuđeni ste na šepunje! Zar to prvoslavče ne shvataš? Otcjepljujete se već 25-30 godina, oni katolibani formiraju nekakav entitet već ohooooo-ho.. N-E-M-A tog. N-E-M-A! Ako ne vjeruješ, vidi pod UKRAJINA. ka .:. Kako zavrsena? Jel to ti šmit naredio da tako lajes i mases repom ili clan fašističkog naslednika izetbegovic? Zar ces da se pokoris neprijatelju i vjerujes u nato pricu da su oni ustvari dobri. Nakon toliko ubijenih muslimana na bliskom istoku i zemalja srusenih do temelja od strane nato bande jer ONI smatraju da rezim nije ispravan i unistavaju mimo odluke savjeta bezbjednosti UN ti pocinjes pricu o rusiji? Nato je okupator i sve koji se ne pokore i daju blago svoje zemlje bice unisteni zato nato treba unistiti i njih i njihove izaslanike koji navodno donose mir. Nekom mir nekom nemir zavisi da li im odgovara rezim.

Ode Shafeeq....

I bolje. Dennis ce biti 5x bolji. Moderniji, otvoreniji, nije u SDA :).....

/ Najnovije