Opozicija pokreće opoziv: Fikret Abdić već peti mjesec ne dolazi na posao

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Zar ovog Babu nije neki krajišnik ljuti ubio do sad.

Qqq

H I T N O OPOZVATI I OTJERATI

Rus-mir

Čovjek je pismen, radi online. :)

Glas Razuma

Da su prvi izbori u BiH bili demokratski, on bi bio prvi presjednik. samokažem

Ho

Da su prvi izbori u BiH bili demokratski, on bi bio prvi presjednik. samokažem ka Glas Razuma Na svu srecu , pa nije dosao na tu funkciju.

Hm

Da su prvi izbori u BiH bili demokratski, on bi bio prvi presjednik. samokažem ka Glas Razuma Baš tako. Da ga islamski fundamentalista Alija nije prevario. I njega i narod koji je glasao za njega! Da je on vodio muslimane, rata ne bi ni bilo! Onaj gad fundametalistički, Alija je upropastio muslimane , i sav narod u BiH! Šteta što je umro ne odgovarajući za svoje zločine!

MaŠta

Koliko sjednica je održalo OV-e?? Ništa vi niste radili svi zajedno ! A mozda vi samo pokušavate da odvratite pozornost sa :diploma,kcus-a,respiratora i ostalih afera iz sda režije?!

Suki

Čuj opoziv, pa tek 5 mjeseci čovjek ne dolazi i već opoziv... A star čovjek, ko zna jel pokretan...

Dudek Krivousti Njofra

Govno još smrdi..

/ Najnovije