Opet se oglasila kćerka Milorada Dodika: Obrušila se na Inzka, spomenula i Emira

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sudo strasni

Ako nemate drugih vijesti , nemojte ni ove objavljivati. Ne vidim zbog cega je ova osoba bitna ? Koga briga sta ona misli?

Cuj

Ove kahve kuharice. Kuharica za kifle nebi imala da joj babo nije pokrao milione. I ona sad fol pametna Jadna nebila

NB

Radiosarajevo.ba se ugleda na srbijanske medije i medije zatrovanog entiteta, nažalost. RS je dovoljno eeglutovala i rehabitovala četnika da se ne treba brinuti za budućnost! RS je paradoks!

CC

Osjetila je Gorica da se njen svijet princeze iz bajke rusi i da bi mogla biti donja pa uzaludno pokusava da zadrzi ono sto je odavno krenulo nizbrdo . Tacnije kad joj je otac dosao na vlast u genocidnoj tvorevini !

Inat

Kakvi idiotski komentari, kao i ovaj talibanski portal! Živjela Republika Srpska!

ghost

Po cemu je ovo vijest? Po Ivanki?

Starmo1922

Očigledno je Vaš posao da stavljate so na rane sva tri naroda, da bi održali tenzije i uživali u komforu jer vas dobro plaćaju za to... Baš si fino opisala svog taticu lopova

Gasterbajter

mrznja iz sarajevske mahale prema ne-muslimanima ne jenjava. mozda bi se SDA talibanci trebali upitati ko onda hoce da zivi u takvoj drzavi? odgovor je kratak - niko. cak i vasi muslimani odlaze iz te nakazne drzave. podjela je jedino rijesenje. zivjela Republika Srpska!

Guest

zasto, molim vas, uopste objavljujete ovakve gluposti?????

Nema

Aaaa ko ce sad i ovu slusati, hoce li i ona umjesto ovog satorskog pjevaca, da nije para ofalilo

kikirez

Rodio babo Mile svoju pametnicu!

Yahoo-rina

Ko joj je Emir ???

Pio1951

Ne laje kuca zbog sela vec ...

Jes

Bravo mala! Živjela Republika Srpska!

RS

@NB Mrš majmune talibanski! Živjela nam Republika Srpska!!!

Sasa

Pa da ustane kad tu velicinu pomene. Juga cijela je aplauzom pozdravljala Emira dok ova fufica nije ni bila u planu.

@sudo

Da nema ovih bespotrebnih vijesti niko ne bi znao da postoje pojedine ljudske "velicine"

ONO se oglasilo...

/ Najnovije