Općinski sud u Sarajevu izrekao presudu: Osuđen Ibrahim Hadžibajrić

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

o Božeee

šest mjeseci....

Ja1

Jel ovo namjerno nepotpun tekst? To je samo jedna od presuda glavne tek slijede

Z888 7

Ako je to sve za šta ga terete nije trebao dobiti ni dana ili bi svaki načelnik u BIH općinama pod istim članom zakona trebao u zatvor ????

Ne pijem dok Paja vozi

Da je neka sirotinja i krao drva dobio bi više

Hehe

Jedini načelnik koji se borio za smanjenje administracije i birokratije.

Vi ...

... ste sramota!!!

Odron teeeški

6mj!!!... oooo braco mila! Ma fuuuj.. 🤮Civilizacijska smo propast od države! Nema ovom društvu pomoći još za 200 godina dok ne dodju neki drugi narodi! A do tada onima preko 5 ljami plate ovo je obećana zemlja, oni koji su ispod toga odlaze iz zemlje, a ostatak sirotinje živi neku nacionalističku i stranačku iluziju tako da im kvalitet života nije ni bitan jer ga nikada nisu ni imali.. Sve u svemu svima potaman!

Bogoljub

O ljudi Bosanci i Hercegovci čujte i počujte gore sline od opštinskog suda u Sarajevu ne postoji sitnijih jajara sudija na Dunjaluku za njih je sud u Čajniču Kalinoviku Engleska palata pravde pljuc šest mjeseci ja skalamerije

/ Najnovije