Seno Šehović proglašen krivim: Uzeo novac namijenjen borcima i kupio - Tiguana

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Patković lik za Haha,da je medjunarodne pravice,ali nažalost nije.

presude

Hocemo presude! Sto prije!

Pravda za sve

Ih koliko ovakvih sda bandita i lopova ima u sb kantonu,garantujem da bi sipa imala 3 mjesaca posla,a tuzilastvo bar 1 godinu dana.zalosno je sto je tim psima i dalje ostala mogucnost lopovluka u ovom kantonu,jer su ostali na vlasti,nadamo se dace doci na red i lopovi sb kantona.

Avalir

Ne treba nama ni DODIK ni Čivić kada mi u nasem narodu imamo zlocince tipa Patković i drugi. Ovog treba u zatvor pod hitno.

/ Najnovije