Općinski odbor Demokratske fronte na Ilidži prešao u SDP

5
Radiosarajevo.ba
Općinski odbor Demokratske fronte na Ilidži prešao u SDP
Foto: PrtScr / Opcinska organizacija Ilidza SDP-a

Općinska organizacija SDP-a na Ilidži saopćila je na današnjoj online konferenciji informaciju o prelasku članova Općinskog odbora Demokratske fronte na Ilidži u organizaciju ilidžanskog SDP-a.

Javnosti se obratio ispred sada već bivših članova DF-a Edin Hadžihasanović, predsjednik Savjeta mladih Demokratske fronte.

"Meni kao mladoj osobi pripada čast što se priključujem ovoj ekipi. U proteklom periodu našli smo zajednički jezik i vidjeli da je zapravo povratak u SDP samo nastavak politike koju smo vodili do danas i da će ovo biti iskorak za Ilidžu", istakao je Hadžihasanović.

Nakon Hadžihasanovića, javnosti se obratio predsjednik Povjereništva sarajevskog SDP-a Adnan Šteta.

"Izuzetno sam sretan i ponosan što sam danas ovdje sa vama, što imam privilegiju i čast biti na ovom događaju u organizaciji SDP-a. Vraćamo se u ritam i pravac u kojem treba da idemo.

Treba graditi bolje Sarajevo, bolju Bosnu i Hercegovinu, trebamo zajedno okupiti sve dobronamjerne snage koje su željne da naprave iskorak u društvu. Želimo vratiti SDP gdje mu je i mjesto i vjerujem da u tome možemo uspjeti.

Čestitke svima vama i hvala vam što je sve proteklo u dostojanstvenoj atmosferi koja treba biti vodilja svim političkim subjektima koji funkcioniraju na ovom području", izjavio je Šteta na današnjoj online sjednici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije