Općina u Sarajevu dodjeljuje jednokratnu pomoć penzionerima: Šta to znači za 5.611 domaćinstava?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nije vas sramota

Ponižavate ljude. 50 KM na današnjem vaktu?

***

***

Užas

Žalosno koliko ponižavaju penzionere koji su regularno sa 40 godina staža zaradili penziju i stvaraju razdor među penzionerima. Kao da su ugroženi samo ovi sa minimalnim penzijama. Sada ljudi sa zagarantovanom ili prosječnom penzijom imaju manja primanja od ovih sa minimalnom na godišnjem nivou. Država potiče ljude na prevare i lopovluk.

Matrixus

Najgori u istoriji načelnik opštine Novo Sarajevo, neuspješni ortoped se nije udostojip za svog mandata ni da se infrastruktura opštine očisti, opere, da isti ti penzioneri izađu u čiste parkove i ulice a sada želi da kupi glasove na ovaj način. Vilsonovo šetalište, zapušteno, viseći most se raspada, a dvadesetpostotaš želi novi mandat šta li već pa naj ovaj način želi da prevari stanovnike opštine. Ima li kakve kazne za njegov nerad?? Ali doći će već na lokalnim izborima!! Najveći ublehaš u istoriji Novog Sarajeva, zvijezda foto šutinga i nekakvih ispraznih ceremonija!! Ide prijava CIK-u za ovo!!

fuuuuj

Sprcaće 250.000KM na po 50KM, umjesto da za te novce naprave neško konkretno što će koristiti i valjati i penzionerima. Mrtvi populizam i bacanje naših novaca sa uvredom penzionera. Jel vas stid?

Trojaneri

Ne znam za koga ću glasati ove godine ali znam za koga neću.

Doomsday

Stranka koja je predložila ovog uhljupa Tanovića slobodno da računa da je pred gašenjem.

/ Najnovije