Općina Banovići otkazala novogodišnji vatromet zbog tragedije

Radiosarajevo.ba
Općina Banovići otkazala novogodišnji vatromet zbog tragedije
Foto: Tuzlanski.ba / Općina Banovići

Općina Banovići otkazala je ranije planirane novogodišnje aktivnosti koje su predviđale novogodišnji vatromet u ponoć zbog teške saobraćajne nesreće, piše Tuzlanski.ba.

Poznat identitet stradalih supružnika u nesreći kod Olova

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas u popodnevnim satima dogodila u mjestu Bakići kod Olova, smrtno su stradali dr. sc. Kazafer Bečić i njegova supruga Alzira, potvrdili su iz OO PDA Banovići, čiji je Bečić bio član. U nesreći kod Olova poginuli majka i otac, djetetu se bore za život Dr. sc.

“Danas su nas, nažalost, napustili i na vječno prebivalište preselili naši istaknuti članovi, naši dobri sugrađani, naš privrednik i podpredsjednik OO PDA Banovići dr. Kazafer Bećić i njegova supruga Alzira.

Teška saobraćajna nesreća u naša srca unijela je tugu i bol zbog nenadoknadivog gubitka. Porodici ovom prilikom iskazujemo iskreno saučešće uz molbu Allahu da im podari sabur i što brži oporavak njihovoj unuci koja je, hvala Bogu, preživjela ovu nesreću”, stoji u saopćenju predsjednice OO PDA Banovići, Elzine Pirić.

U nesreći kod Olova poginuli majka i otac, djetetu se bore za život

Bračni par iz Banovića smrtno je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u mjestu Bakići kod Olova, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz MUP-a ZDK. "Doktori u Domu zdravlja Olovo su pokušali da reanimiraju vozača, ali nažalost, nisu uspjeli. Suvozačica je preminula na putu do bolnice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije