Opasne tvrdnje Milorada Dodika: 'Kad proglasimo nezavisnost, priznat će nas 15 zemalja'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

SNSD

Ako proglasiš nezavisnost to je svakako r a t. Da li preuzimaš toliku odgovornost ? Ako SNSD slijepo slijedi retrogradnu politiku svog predsednika onda i oni pojedinačno kao članovi preuzimaju istu odgovornost.

***

***

Role

Ja vjerujem Dodiku jer gotovo sve što je do sada tvrdio ispostavilo se tačno ili djelomično tačno pa tako i ovo. Priznale bi ga Rusija, S. Koreja, Srbija, Izrael, Mađarska par nebitnih dalekih država a nisam siguran za Češku, Poljsku...jer tamo su desničari koji svakako rade za Rusiju sada. Dakle sigurno desetak država.

DoDICKgenocidas

Cekamo proglasenje! Radujemo mu se da ga vec jednom proglasis...samo napravi akciju i subvencioniranje kupovine traktora prvo. Lp

Proteus2

Ovo su tvrdnje Vučića koje iznosi laktašlija gloovonja. A to im njihovi prijatelji sa zapada dopuštaju, Blinken, Murphy i ekipa preko pijuna Schmidta.

Hahahaha

Poskakiljaj se, mozda se probudis

***

***

FFC

*** Lazno se predstavljaš. Bosanci ne govore ekavski.

miki

Kada proglasite nezavisnost sutradan ćete osvanuti u Beogradu

SFRJ JYGOSLAVIJA

Sta cekas vise proglasavaj necekaj ..sta cekas buss ili sta

***

***

Koliko je ono zemalja

Priznalo Kosovo a vi im nedate mira. Onako pitam reda radi

Bosna i Hercegovina zemlja svih Naroda i Ljudi

Zelim ja mojim komsijama sve najbolje,mir je svi uzivamo. Al neko otcjepljenje ili isto tako ukidanje,znamo svi sta znaci. Ista prica 30 godina propustite vise.

***

***

Dff

***

/ Najnovije