Opasne prijetnje lideru SDP-a Čapljina Mariju Šimoviću

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Neće otkrit nikad jer u pitanju su krivouste podmukle nakarade,koji to tako podmuklo rade da ih niko ne može vidjeti,isto kao I hv i avo !

MrziteljPDA

Sve je ovo dio dogovora u kojem SDP dobija vlast u Federaciji a Čović člana Predsjedništva! Crveni u Čapljini imaju toliko članova da svi mogu stati pod jednu krušku! HDZ se tamo ne osjeća ugroženo i nema potrebe da druge maltretira ali vjerovatno ovim pravi prostor za SDP priču o njihovom djelovanju u Hercegovini!

Nikolica s prikolicom

Najgore od svega je to da je CIK nelegalan. Kao takvi bi na kraju trebali tumačiti rezultate izbora? Nije moguće...nema kraja...Ima li iko kod vas barem s dvije ganglije u glavi?

Gost

Da je "ugledan" nebi bio u SDP-u!

Habuhabuhabu

Tamo je diktatura. Od HDZ-A niko ne smije ni da pisne. Odmah ti zapale vikendice, a sretnijima unište vozilo.

/ Najnovije