Opasne poruke Sabora RH: Ratni zov iz Zagreba!?

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Banja

Nećete valjda i vi kmečat Hrvatima ko i četnici od 95g...? Oni su vam EU, oni su vam Regionalni lider, oni vam samo postavljaju uslove koji mora da se ispune kad-tad i.

BiH

Postaje zaista jasno zasto Erdogan preferira Srbiju od Hrvatske i Rusiju od EU …………

Tango

U Zagrebu Boga mole da im propadne turisticka sezona pa da SIS okrivi Bosnjake za tobozji terorizam po Jadranu!

Crna guja

MRKOMIR I. - Prva hrvatska himna, spot-youtube https://m.youtube.com/watch?v=iNvN7fN23cY

Kažu

Grčka, zbog straha od Turske, kupuje 370 američkih Bredlija, koje su Amerikanci poklonili Hrvatima 84 komada.

SILA

Rafali iz RH - NATO će čuvati bosansko i crnogorsko i kosovsko nebo, a ići će i u misije bombardovanja u BiH ili na Kosovo, ako zatreba... SCALP-EG | Ubojica S-400 | Podaci | Krstareća raketa dometa 650 km za Hrvatske Dassault Rafale!-youtube

JA1

Slazemo se moze treci entitet ali mora Republika srpska da dadne polovinu teritorije hrvatima a pola mi. Kad uzmete od srba dio teritorije i mi pristajemo na treci entitet

Vera

Geni kameni...Poljski kardinal i učenjak Stanislav Hojus u 16 veku piše da je hrvatski jezik MAJKA SVIH SLAVENSKIH JEZIKA. Legenda o ČEHU LEHU MEHU govori o tome da su Česi i Slovaci i Poljaci nastali od Hrvata koji su došli iz Hrvatske. Konstanrin Porfirogenet piše da reč Hrvati znači "zemljovlasnici - oni koji imaju mnoge zemlje" a ostala KIFLA?

Gost

Znaci kada Komsic kaze da ce se ratovati ako se nastavi prenos nadleznosti koji zele Srbi i nastavi insistirati na reformi izbornih pravila za nacionalne predstavnike u Predsjednistvu i domovima naroda koje zele Hrvati to nije opasna poruka. Kada neko kvazi udruzenje generala hoda okolo prica o ratu to nije opasna poruka. Ali evo ovo jeste. Kada ti se u braku supruznik žali da nije sretan i želi promjene ne krivis supruznika i ignorises problem vec rijesis problem dogovorom. Ali jok nemoj da se ista rijesi bolje ovako svadjati se sa Hrvatima i Srbima pa strasiti narod ratom.

@

E sad mi Bošnjaci tražimo četvrti entitet!?

Gost

Cuj ovoga okanite se nase drzave, pa brale malo je i nasa. To sto Hrvati i Srbi ne daju na sebe i da im Bosnjaci komanduju ne znaci da ne volimo BiH. Volimo je moronu, sta hocete da sutimo nista se ne pitamo i da vi odlucujete o svemu. E pa taj film necete gledati. Nasa je i svi imaju 1/3 dio boli me neka stvar koliko koga ima.

.

@gost …..Bujrum pa uzmi desetinu a ne trecinu Hajde kmetski skote i vlaska huljo …..

Panzer

Bošnje se ponašaju ko siledžije i onda kad im se zaprijeti kukulele ratne trube bla bla

Vera

Hrvati samo traže da se Dejton i Ustav BiH poštuje i da oni sami biraju svog predstavnika i šta je tu pretnja? Sve je bilo dobro dok se 2006g nije počelo sa preglasavanjem od strane Hrvatskog cvijeća, kojem sigurno ne prete Hrvati, koji ga spasaše 90ih....

Slani

Tango....znaš li ti da je sezona bila uspašna svih godina 90ih dok se ratovalo, prošla godina bila svetsko čudo od turizma u HR usred velepošasti Korone? Gde je to ISIS uništio turizam? Juče im se razneo vođa i sebe i celu porodicu...?

071

Ja bih ipak napravio opštu mobilizaciju u Hrvatskoj. Mislim da su svi građani Hrvatske spremni da ginu za Čovićevu hacijendu. I NATO je spreman da priskoči.

usrana_motka

Cuj ovoga okanite se nase drzave, pa brale malo je i nasa. To sto Hrvati i Srbi ne daju na sebe i da im Bosnjaci komanduju ne znaci da ne volimo BiH. Volimo je moronu, sta hocete da sutimo nista se ne pitamo i da vi odlucujete o svemu. E pa taj film necete gledati. Nasa je i svi imaju 1/3 dio boli me neka stvar koliko koga ima. ka Gost - Pa da, imate. 7% koliko vas i ima.....

za Gost

Cuj ovoga okanite se nase drzave, pa brale malo je i nasa. To sto Hrvati i Srbi ne daju na sebe i da im Bosnjaci komanduju ne znaci da ne volimo BiH. Volimo je moronu, sta hocete da sutimo nista se ne pitamo i da vi odlucujete o svemu. E pa taj film necete gledati. Nasa je i svi imaju 1/3 dio boli me neka stvar koliko koga ima. ka Gost Cijela poenta problema je da vi zelite da komandujeti drugima a ne dozvoljavate da neko bilo sta kaze vama. Zato prosetaj , cekate tvoja Lipa koja je u rangu Bugarske. U EU vas ne sljive ni za suvu sljivu.

Celo

Nećete valjda i vi kmečat Hrvatima ko i četnici od 95g...? Oni su vam EU, oni su vam Regionalni lider, oni vam samo postavljaju uslove koji mora da se ispune kad-tad i. ka Banja Poseri takvog lidera

Mostar

Nevjerovatno je sljepilo koje je zavladalo u Bosnjaka. Ljudi, shvatite da BiH nije vasa i nece nikada biti. Dijelite je sa Srbima i nama.

Name

Fasizam je extreman kod Hrvata, nikad nije ni oslabio jer ga zvanicni Zagreb podrzava. Nasa tuga je u tome sto nemamo casne politicare koji bi se lako izborili sa tim. Ovako, moramo kukati po svijetu jer nemamo izbora.

?

Hrvati samo traže da se Dejton i Ustav BiH poštuje i da oni sami biraju svog predstavnika i šta je tu pretnja? Sve je bilo dobro dok se 2006g nije počelo sa preglasavanjem od strane Hrvatskog cvijeća, kojem sigurno ne prete Hrvati, koji ga spasaše 90ih.... ka Vera Ko te šta pito đojlene? Zaboravio jasenovačku ljubav hrvata?

Goost

Jeste li vi normalni , kakav ratni zov???? Poštujte ustav i dejton , a ne husskati narod!!

usrana_motka

Nevjerovatno je sljepilo koje je zavladalo u Bosnjaka. Ljudi, shvatite da BiH nije vasa i nece nikada biti. Dijelite je sa Srbima i nama. ka Mostar Tako je! Cijelih 7% BiH je vaše!

usrana_motka

"Čuvajte" vi rs, lijepo vam je vaš Capo rekao ...... ali se nemojte čuditi kad Komšić osvoji svaki sljedeći mandat ..... to je jedina činjenica ..... jer, u OVOJ zemlji se ne glasa ZA nekog, nego isključivo i samo PROTIV nekog ......

usrana_motka

"Čuvajte" vi kreteni nacionalistički, tvorevinu koja je nastala ubianjem i progonima I Hrvata u ovoj zemlji, samo je čuvajte ..... i naučite da sabirate, toplo bih vam preporučio ....

usrana_motka

..iskreno i objektivno, mislim da vam ni tih 7% na kraju neće dopasti ....

usrana_motka

@Panzer - ti si ne samo glup, nego i iritantno nepismen seljo provincijski...... aj ti, "Čuvaj" republiku srpsku ... ona ti i leži na kostima tvojih ubijenih djedova i očeva...debilu retardirani ....

Panzer

@Panzer - ti si ne samo glup, nego i iritantno nepismen seljo provincijski...... aj ti, "Čuvaj" republiku srpsku ... ona ti i leži na kostima tvojih ubijenih djedova i očeva...debilu retardirani .... ka usrana_motka JA TO PIŠEM JEDNOSTAVNIM JEZIKOM DA TI I TVOJI POLUPISMENI I ZATUCANI I LOJAVI BOŠNJACI MOŽE TE LAKŠE SHVATIT.JER STE VEĆINOM NEOBRAZOVAN I NEPISMEN NAROD MAJMUNE TALIBANSKI.

miki

najsramnije je da nas upoređuju sa Miloševićem. Narod koji je imao najviše žrtava od srbijsnske agresije. 70.000 Bošnjaka je platilo glavom tu agresiju. I što je najgore istu presudu za Udružrni Zločinački Pothvat kao što je dobila Srbija i njeno političko i vojno rukovodstvo su dobili i HDZ hHrvatske i HDZ BiH tj. njihovo političko i vojno rukovodstvo je optuženo i presuđeno da su s namjerom da da dijelove Bosnaskog teritorija pripoje hrvatskoj vršili progone i etničko čišćenje Bošnjaka. I oni nas notorni negatori zločina i UZP porede sa miloševićem. Neviđeni bezobrazluk.

/ Najnovije