Omikron, nažalost, stigao u BiH: Na KCUS-u potvrđeno 10 slučajeva

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Eto to je tvoj mozak i tvoj domet. U svemu lošem ima nešto i dobro. Dobro je što ti ne možeš dobiti moždani udar jer bi to bio pucanj u prazno. Ako si kreten ne mora to svako da zna.

@Brato

Samo dobar psihić i dobra ludnica za vas je dobra za vas trojicu

КО УДАРА ТАКО ПОЗНО ?

udara brat Turčin, do jaja ga zabija, 600 godina ..... Da Da ..

ЈЕЧАМ ЖЊЕЛА

Tursku tuki flutala ... six hundred years ......

Nevidljivi

Dajte sliku tog omikrona da ga mozemo prepoznati.kako se branit ako neznamo kako izgleda.

muamer

evo ovaj SDA portal neka objavi i moju uzjavu: mamicu vam j....m banditsku seljacku

POKRSTI SE 2b

Postovana gospodjo Sebija, ako Bog da ,kad vam dodje ovaj 2b zarazen omikronom,insalah, iskljucite mu aparate da krepa pasce. Hvala.

/ Najnovije