Omar Mehmedbašić: Kako mi je žao Super Bebe, kriminalom se bavio iz mode

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jaro

Sad će mu na sprovodu biti više hiljada ljudi i onih koji su ga znali i onih koji su samo čuli za njega. Volimo da nas vide kako smo se sa važnim ljudima družili. Poštenima na sprovodima i đenazama bude po dvadesetak ljudi.

BiH

Najveci kriminalac i kerina je Omar Mehmedbašić !

Roki

On nije bio kriminalac, on je bio samo malo kriminalac, rekli bi Nadrealisti.

Roki

On nije bio kriminalac, on je bio samo malo kriminalac, rekli bi Nadrealisti.

Pravni

Evo sta proizvodi Pravni fakultet !!! Sramota. Uvijek sam govorio da pravnicima fali moral. "Krimialom se bavio iz mode." Vrhunac moralnog pada jedne profesije. Hoce li ista reci Advokatska komora? Imaju li Eticki komitet? Zar mu nece oduzeti advokatsku licencu?

PapeMehlem

Ekvador je, inace, totalno normalno turisticka destinacija za raju iz regiona. Po broju posjetitelja sa Balkana, tu negdje sa Zaostrogom I Neumom. Raja zna uzet slobodan petak pa skoknut na trodnevni vikend u Ekvador, nista neobicno za one koji prate "modu"

PapeMehlem

A oni sto izuzetno zorno prate "modu", cesto dozive "srcani udar" I to u Ekvadoru, I to u 39-oj godini. Sve legitimno, potpisao dezurni kardiolog u bolnici u Ekvadoru.

ambrozija

Bilo bi bolje da se ovaj konsiljero nije uopste javio.Jadna je zemlja sa ovakvim advokatima,koji u normalnim drzavama predstavljaju vodeci i misleci sloj.U ovoj drzavi,oni su u simbiozi sa mafijom.

Jole

Uzeo si ti finih para na racun njega zato ti ga je zao...ode jedan od izvora primanja....

/ Najnovije