Oliver Varhelyi: BiH može dobiti 138 miliona KM od EU-a, ali prije ljeta mora usvojiti budžet

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

EVA

SVE SE TO ZNA I NE TREBA PONAVLJATI ! MEDJEDI SU NA VLASTI I NEMA NAPRETKA DOK NE ODU!

333

Nesto mi se cini i da ce i vama Madjarima ubrzo biti tesko uslovljavane pare. Mozda da naucite nesto od nas? Npr. kako postati parija i zivjeti kao frustrirani gubitnik jer si dozvolio kojekavim varhelijima i orbanima da ti predstavljaju i vode drzavu.

Raspodjela

Od tih 138 miliona 55 ide RS, 13 ide Brckom a 70 Federaciji. Dodik hladno 50 preusmjerava u svoje tokove a 5 dijeli raji da kupi mir, Brcko po nalogu kroz fiktivne projekte prosljedjuje RS jos 10 a zabe zadrzava 3,dok u Federaciji pare se dijele 40-60 izmedju Sarajeva i Mostara da se usutkaju hrvati kako se ne bi osjecali ugrozenim. I tako ce od 138 miliona Dodik jamiti 60, Brcko 3, Covic 60 a bosnjama ostane 40 (Sarajevu 20, Tuzli 5, Zenici 5, Bihacu 5, ostalim 5).

/ Najnovije