Oliver Rolofs poručio Annaleni Baerbock: Dovedite u red bezličnog Christiana Schmidta

/ Komentari (46)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

“Bivši glasnogovornik Minhenske sigurnosne konferencije” dijeli lekcije Hrvatskoj? Muslimani tko vam je sljedeći sugovornik? Bivši domar Bauhausa u Darmstadtu? Dobro ste pukli mentalno kad ovakve jazavce citirate!

HashimQ

“Bivši glasnogovornik Minhenske sigurnosne konferencije” dijeli lekcije Hrvatskoj? Muslimani tko vam je sljedeći sugovornik? Bivši domar Bauhausa u Darmstadtu? Dobro ste pukli mentalno kad ovakve jazavce citirate! ka Haha Ti si neki Hitlerov BNDovac pa su izgleda sve dobro obaviješten. Ali pogrešno, ništa od trećeg, samo ti jednu drmni!!

¨¨bivši glasnogovornik Minhenske sigurnosne konf¨¨

Prvo BIVSI. Pa onda nikakav rukovodilac, nego blebetalo (porte-parole) i to jos bivsi. Pa onda cega? Neke minkenske sigurnosne, ma daaajte, prejadni ste, kmecite a nista ne mozete. Sadakisti jadni.

Леми

Lijepe riječi su ukras!

Леми

***

Boske

***

Леми

***

PANZER

Bošnje u DE još samo nisu digli i lobirali FC BAYERN iz MINHENA

Lemi, i meni isto brise komentare

gdje nema ni jedne ruzne rijeci. Zato govor mrznje, prijetnje silovanjima novorodjencadi i slicne bljuvotine probosnjackih forumasa stoje malo duze, ne budu ni uvijek obrisani. Nema veze, mogu oni brisati, ali istina stoji. A mi cemo ju i dalje iznositi. Kako kad, nekad ozbiljno, nekad kroz ironiju i sarkazam. Neka se ljute. Ima ona izreka: ko gubi ima pravo i da se ljuti.

JUGOSLOVEN

***

JUGOSLOVEN

oduvijek se u bosni i hercegovini govorio srpskohrvatski i hrvatskosrpski i nista drugo

jugosloven

muslimani u bosni su svi srbi ili hrvati vratite se u svoje katolicke i pravoslavne vjere svi muslimani su srbi i hrvati

Evo ga panzer poznati fašista ...

Bošnje u DE još samo nisu digli i lobirali FC BAYERN iz MINHENA ka PANZER

Kija

Evo ga panker poznati fašista sa portala

Ljiljan

Ja ne želim da budem ravnopravan sa krvačima I uzp ili servima/slugama(današnji srbi krivoslavci)karpatskom genocidnom marvom da to želim živio bih u maloj posranoj fašističkoj krvačkoj I smrdiji !!!

@Ljiljan

Ja ne želim da budem ravnopravan sa krvačima I uzp ili servima/slugama(današnji srbi krivoslavci)karpatskom genocidnom marvom da to želim živio bih u maloj posranoj fašističkoj krvačkoj I smrdiji !!! ka Ljiljan<<Da a ti si izabrao dijasporu gdje uživaš al i imaš vremena prosipati mržnju. A pitanje od kojeg si ti naroda nastao iz koje religije

olivere BALIJO,

koliko ti je muslimansko bratstvo uplatilo na račun, štakoru bijedni, korumpirani?!

olivere BALIJO,

“Bivši glasnogovornik Minhenske sigurnosne konferencije” dijeli lekcije Hrvatskoj? Muslimani tko vam je sljedeći sugovornik? Bivši domar Bauhausa u Darmstadtu? Dobro ste pukli mentalno kad ovakve jazavce citirate! ka Haha Bivši domar Bauhausa u Darmstadtu je trenutno na jadranu, NA HRVATSKOM MORU LADI JAJA i libo ga ćuna za islamiste teroriste iz kalifata.

olivere BALIJO,

Ti si neki Hitlerov BNDovac pa su izgleda sve dobro obaviješten. Ali pogrešno, ništa od trećeg, samo ti jednu drmni!! ka HashimQ BIT ĆE TREĆI, AL JOŠ VEĆI!!!

olivere BALIJO,

Prvo BIVSI. Pa onda nikakav rukovodilac, nego blebetalo (porte-parole) i to jos bivsi. Pa onda cega? Neke minkenske sigurnosne, ma daaajte, prejadni ste, kmecite a nista ne mozete. Sadakisti jadni. ka ¨¨bivši glasnogovornik Minhenske sigurnosne konf¨¨ ČISTI DEBILISTANCI ISLAMISTIČKI! AHAHAHAHAHAAA

olivere BALIJO,

Да ли уредниче под тим подразумјевате ријечи којим ваши вјерни читаоци описују Србе и Хрвате као "геноцидаше, УЗП-овце, влахе....". То вам данима стоји као "лијепе ријечи су украс". У мојим коментарима нема нити једне погрдне нити ружне ријечи. Али зато има много истине. Која боли.... Брисањем и цензурисањем истине, истину нећете убити. Њемачки туриста намеће закон прије идуће сриједе и од тог момента разбија илузије о успостави исламско-бошњачки доминантне државе. Од тог тренутка БиХ се враћа у Дејтонске оквире и наставља да функционише као заједница равноправних конститутивних народа. А ти "лијепа ријечи" можеш то да волиш или не волиш. Тако ће бити..... ka Леми BRAVO SRBINE, POZDRAV OD HRVATA i 3. -EG ENTITETA, HERCEG-BOSNE, BEZBELI!

olivere BALIJO,

Kad netko napiše Genocidaši ili UZP ovci ,ti se osjećaš prozvanim ili ? ka Boske KAD TO PROČITAM JA BA OMA VIDIM ISLAMSKE TERORISTE ALIJE.

olivere BALIJO,

Bošnje u DE još samo nisu digli i lobirali FC BAYERN iz MINHENA ka PANZER BRAZZO ČEKA, AL NIŠTA! AHAHAHAHAHAHAHAHA....

R BiH

BiH je bila sretna i prosperitetna drzava sve DOK NISU DOSLE SVABE !!!!! Pamet u glavu Bosnjaci !!! Svabe tj Nijemci-Deutsche van NISU PRIJATELJI !!!!!

DUDEK Krivousti Njofra

Naumpade mi ubistvo francuskog generala u Palestini 1936 od cionista terorista, bio je VP.

DUDEK Krivousti Njofra

Ti si neki Hitlerov BNDovac pa su izgleda sve dobro obaviješten. Ali pogrešno, ništa od trećeg, samo ti jednu drmni!! ka HashimQ PRALJKOVACU DABOME

DUDEK Krivousti Njofra

oduvijek se u bosni i hercegovini govorio srpskohrvatski i hrvatskosrpski i nista drugo ka JUGOSLOVEN Ne postoji u Bosni drugi jezik osim bosanskog.Srpski i hrvatski jezik su dvije rogobatne varijanta Bosanskog jezika istočna i zapadna. Vidi DEKRET AU MONARHIJE O ZABRANI I bos.jezika 1907.g. Vidi DOGOVOR IVAN MAZURANIC I EKIPA I VUK KARADŽIĆ I EKIPA u Beču 1850 stvaranje SH JEZIKA OD BOSANSKOG JEZIKA. Uzet jezik JUGOISTOČNE BOSNE SA SANDŽAKOM..

Haha

Glasnogovornik bla bla bla. Majko moja, Tito istani

Thor 2

gdje nema ni jedne ruzne rijeci. Zato govor mrznje, prijetnje silovanjima novorodjencadi i slicne bljuvotine probosnjackih forumasa stoje malo duze, ne budu ni uvijek obrisani. Nema veze, mogu oni brisati, ali istina stoji. A mi cemo ju i dalje iznositi. Kako kad, nekad ozbiljno, nekad kroz ironiju i sarkazam. Neka se ljute. Ima ona izreka: ko gubi ima pravo i da se ljuti. ka Lemi, i meni isto brise komentare Napisah par recenica o tome da treba sve uciniti da nam zivoti prodju u miru i ljubavi, a ne mrznji i ovaj ljudski otpad mi ne dozvoli da objavim komentar pisuci da &#039;sadrzi linkove&#039;. Fuj smece ljudsko

Леми

Ja ne želim da budem ravnopravan sa krvačima I uzp ili servima/slugama(današnji srbi krivoslavci)karpatskom genocidnom marvom da to želim živio bih u maloj posranoj fašističkoj krvačkoj I smrdiji !!! ka Ljiljan Браво за уредника портала! Избрисати коментар који указује на перманентно вријеђање Срба и Хрвата на ово порталу, а истовремено оставити горе наведени коментар пун говора мржње и позивања на насиље према Србима и Хрватима. Једино што послије овога могу закључити јесте да се ради о уреднику који је ништа друго до фашиста и националистичка хуља која подржава говор мржње против Срба и Хрвата. Мржња се на крају увијек окрене против онога који је сије. Што сијеш то на крају жањеш, а бојим се да ћете ви сличне хуље пожњати сву несрећу.

Krotitelj

Nemoguće je od dijelova drugih nacija i njihove teritorije praviti silom svoju državu i naciju! To što imaš to je tvoje, ako je malo to što imaš ujedini se sa nekim u veću državu i naciju. Makedonija je starija od Bosne pa je najveći dio pripao Grčkoj, jedan dio je dobila Bugarska i imamo ovu nezavisna Severna Makedonija. Irska je ostrvo odvojeno morem od Engleske pa je ipak Sjeverna Irska gdje su većina stanovništva protestanti Englezi ostala u sastavu Velike Britanije, itd. Samo se treba ugledati na civilizovan i kulturan svijet a ne biti divljak!

N

Kako ovi mošnjački portali nađu ovakve Rugove i nakaze od ljudi da stvaraju vlast u ovoj Bosni koji umno bolesni fašisti

N

Koje bolesne face gdje ih samo nađu, još malo pa će i čistači WC a u Njemačkoj tražiti da šmita smire , čudno da mošnjački politikosi ili unutaristi i ekstreme ne traže da se Šmit uhapsi jer mislim da su mišljenja da je lažni predstavnik visoki i da je putinov čovjek ,

sparco

Prelila se čaša.Kada su bivsi visoki predstavnici oduzimali Hrvatima prava Hrvati su izdržali a sada kada se Hrvatima treba vratiti ono sto je potpisano Bošnjaci se izvlače kao fol na Građansku.Kakva građanska država gdje dio Bošnjaka bira nacionalne stranke a pola Hrvatima građanske.Nemože više.Vratiti sve na tvorničke postavke a vi udarite ako smijete.Tek ce te onda vidjet kioliko nas ima i jesmo li manjina.

Gost

Ne postoji BOSANSKA NACIJA, BOSANSKI JEZIK i slične gluposti a vi kojima podrumaši iz sarajevskog hotela kažu da ste BOŠNJACI zovite se tako ako tako volite.

Mario

Trci ****** poljem ja za njim da ga KOLjEM.

Ovi KRETENI iz Redakcije misle da su pametni

ka gde su zvezdice stoji ******

Ovi KRETENI iz Redakcije misle da su pametni, NISU

Amen.

Hahaha

Pa jednom i nikada više zeleni su u Bundestagi. Čuj ona da dovede u red nekoga iz CDU. Demokršćanska opcija je najjača u EU tako da je ova vijest ili bolje rečeno razmišljanje na nivou crvenkapice.Vi ste stvarno pukli ko kokice pa mislite da će netko u Europi zastupati interese i vrijednosti islama u odnosu na kršćanstvo. Bilo je takvih sitnointeresnih situacija sa bivšim VP, ali kada dođe stani-pani, zna se.

Hahaha

>>Ne postoji u Bosni drugi jezik osim bosanskog.Srpski i hrvatski jezik su dvije rogobatne varijanta Bosanskog jezika istočna i zapadna. Vidi DEKRET AU MONARHIJE O ZABRANI I bos.jezika 1907.g. Vidi DOGOVOR IVAN MAZURANIC I EKIPA I VUK KARADŽIĆ I EKIPA u Beču 1850 stvaranje SH JEZIKA OD BOSANSKOG JEZIKA. Uzet jezik JUGOISTOČNE BOSNE SA SANDŽAKOM.. ka DUDEK Krivousti Njofra<< Evo i da postoji ta nakarada od bosanskog jezika osim u vašim zastupljenim mozgovima (Isto kao i nacija nastala u podrumu hotela 92 god.) kako bolan ja pravi Hercegovac da pričam bosanski.

@Haha ti izgleda ne razumiješ ništa.

“Bivši glasnogovornik Minhenske sigurnosne konferencije” dijeli lekcije Hrvatskoj? Muslimani tko vam je sljedeći sugovornik? Bivši domar Bauhausa u Darmstadtu? Dobro ste pukli mentalno kad ovakve jazavce citirate! ka Haha

@PANZER

Bošnje u DE još samo nisu digli i lobirali FC BAYERN iz MINHENA ka PANZER Nećete vi manjina vladati nad većinom i blokirati sve što vi poželite. To nećemo dozvoliti, a ukinućemo i tri predsjednika. Samo jedan, kao u svakoj normalnoj zemlji. Nećemo dozvoliti da pravimo sprdačinu od države. Dosta je zaseban čije.

@PANZER

oduvijek se u bosni i hercegovini govorio srpskohrvatski i hrvatskosrpski i nista drugo ka JUGOSLOVEN Veću glupost nisam čuo. Od odlaska Turaka ste nam nametnuli taj jezik. Inače, ako nisi znao, riječnik bosanskog jezika stariji oko 200 godina od rječnika srpskog jezika. Ne može se lažima protiv činjenica.

@PANZER

>>muslimani u bosni su svi srbi ili hrvati vratite se u svoje katolicke i pravoslavne vjere svi muslimani su srbi i hrvati ka jugosloven<< Istina je skroz drugačija. Pročitaj "Načertanije" od Ilije Gračanica, oca ideje o Velikoj Srbiji. Polovinom 19. vijeka on kaže u Bosni žive Bošnjaci Muhameda neke vjere, Bošnjaci katoličke vjere i Bošnjaci pravoslavne vjere. Nemože se lažima protiv činjenica. Nemoj se sramotiti džaba. Ispadaš tako ili lažov ili glup ili nepismen.

Adi

***

100%

BiH je bila sretna i prosperitetna drzava sve DOK NISU DOSLE SVABE !!!!! Pamet u glavu Bosnjaci !!! Svabe tj Nijemci-Deutsche van NISU PRIJATELJI !!!!! ka R BiH

/ Najnovije