OHR se oglasio o odluci NSRS da vrati grb sa dvoglavim orlom i himnu Bože pravde

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Onda

I što onda ; nije ustavno,ali će dodik i njegova kamarila to koristiti ,pa što ćeš Cristiane onda ućiniti po tom pitanju ? Dodik sa svojih 900 000 pravoslavaca u rs ćini nered na cijelom zapadnom balkanu,a ohr šalje neke limunada poruke.Daj nađi ta bonska muda i otjeraj u povijest jedno 10 političara u BiH ,pa će se sve nakon toga mirno riješiti.

Jakob

Dužnost OHR je da prati sprovođenje Daytonskog MIROVNOG sporazuma. Visoki predstavnik je funkcija koja glavni tumač Daytonskog sporazuma i koji ima Bonske ovlasti da sankcioniše sve one osobe koje svojim političkim djelovanjem su prijetnja za destabilizaciju, mir i kršenje mirovnog sporazuma. Srbija kao imenovana strana predstavnik bosanskih srba je supotpisnica mirovnog sporazuma, s kojim teku prava i obaveze iz sporazuma. Zemlje potpisnice USA, EU i Rusija po ovlasti su u mogućnosti sankcionisati sve one koji krše mirovni sporazum, pa tako i Hrvatsku i Srbiju koje su ovlaštene bile da predstavljaju etnose u BiH. Znači ta priča o Ustavnom sudu i minimiziranja kršenja mirovnog sporazuma je direktno saučesništvo Visokog predstavnika u destabilizaciji BiH.

Pod hitno

***

***

***

***

***

miki

***

Neko iz mase

Hoćete da vam kažem otvoreno , ma bjaaaaži, bjaaaaži. Stvarno ste svi vi političari postali dosad. Ne znate kako ostati na poziciji gdje silne pare zgrćete pa smišljati jedni sa drugima afere doo sada dnii stee!

sparco

Došlo je vrijeme da se ovo sve rasturi jer dalje ovako neide.Ja kao hrvat mislim da je najbolje rješenje jedinstvena država bez entiteta sa svim zaštitnim mehanizmima etno naroda koji žive u BiH.Čisti primjer da možemo zajedno je Brčko distrikt.Rat je najgora opcija.

Eh da se ti pitas no ne pitas se .

****

Coki

Koja je ova sada kod njih himna? Dok ovi traže to. I da se ovo ponovo vrati ta njihova himna. Nisam i niti bio znao. Da ovo kod njih. Nije više niti ova tad himna. Nego da je ova neka druga.

Gost

***

Gost

***

***

***

Valter

POD HITNO VRATITI NASE LJILJANE.

Pravda

Himna boze pravde datira odavnije pre 92 g i grb nemanjica

Pravda

Boze pravde himna datira od 1872 g /radi znanja srbija je zrtvovala svoju drzavnost za KJ u koju je usla i Bih

Pravda

Grb nemanjica datira odavajkad pa nije smetalo kao ni himna narodima KJ

E jesi pametan ko i konj da si konj nebi ti trebo

>>I što onda ; nije ustavno,ali će dodik i njegova kamarila to koristiti ,pa što ćeš Cristiane onda ućiniti po tom pitanju ? Dodik sa svojih 900 000 pravoslavaca u rs ćini nered na cijelom zapadnom balkanu,a ohr šalje neke limunada poruke.Daj nađi ta bonska muda i otjeraj u povijest jedno 10 političara u BiH ,pa će se sve nakon toga mirno riješiti. ka Onda<<

zoki

>>I što onda ; nije ustavno,ali će dodik i njegova kamarila to koristiti ,pa što ćeš Cristiane onda ućiniti po tom pitanju ? Dodik sa svojih 900 000 pravoslavaca u rs ćini nered na cijelom zapadnom balkanu,a ohr šalje neke limunada poruke.Daj nađi ta bonska muda i otjeraj u povijest jedno 10 političara u BiH ,pa će se sve nakon toga mirno riješiti. ka Onda<<

zoki

Смета Муслиманима све што има везе са Српским идентитетм , унитарна БиХ је држава коју би они желели и да они владају у њој , није могло и неће моћи , што пре схватите и помирите се са ти бит ће вам лакше .

zeks

to su obelezja srpskog naroda i u rs crnoj gori makedoniji a o kosovu da se neprica

Tatar

Sud to presudi kao neustavno i šta onda.Nista.Ali tako je dokle god se bošnjački narod bude uzdao u bilo koga osim da se osloni na vlastite snage.Tudja ruka nikad nije svraba cesala pa neće ni kod nas.

Sema

Došlo je vrijeme da se ovo sve rasturi jer dalje ovako neide.Ja kao hrvat mislim da je najbolje rješenje jedinstvena država bez entiteta sa svim zaštitnim mehanizmima etno naroda koji žive u BiH.Čisti primjer da možemo zajedno je Brčko distrikt.Rat je najgora opcija. ka sparco . Svaka vam je na mjestu , bravo

Mile

***

Mile

***

Sifo

***

Pinokio

***

Minka

***

Prvo uzrok pa lijek

Velikosrbi (cet pokret) hoce na more preko tudjih zivota, casti i imetka. Zlo staro 200 godina, opaka dusevna i drustvena infekcija. Nije ovo prvi genocid koji su napravili. Drac i Tirana 1912. U Sandzaku preko 2000 otsjecenih muslimanskih glava nataknute na kolce pored puta za Tursku. Genijalci u zlocinu. Vrijeme je unistiti ovo zlo. Poci od ukidanja entiteta u Bosni. Zabraniti Crkvu Srbije (spc)izvan maticne drzave. Ukinuti dvojna drzavljanstva sa susjedima. Vratiti iskonsko ime drzavi, Bosna! …

Prvo uzrok pa lijek

to su obelezja srpskog naroda i u rs crnoj gori makedoniji a o kosovu da se neprica ka zeks . Srbski narod je politicka tvorevina iz Kraljevine SHS. U Bosni nije bilo srba do XX vijeka. Pravoslavce srpskohrvatskog-hrvatskosrpskog jezika administrativno proglasise srbima i u BiH, Dalmacijo, CG, Kosovu, Slavoniji. Crkva Srbijr kupi za 1,5 milion franaka sve grckopravoslavne crkve u ykraljevini od Carigradske patrijasije pravoslavne crkve 1920. da bi 1932. Nenadovic i Ljotic napravili SPC koja do tada nije postojala. Genetika srba kao naroda na Balkanu ne postoji!!

Srećko

Daj svakome pravo da se obilježava kako hoće,s za kazniti imate i previše drugih stvari koje nisu u redu. Meni ne smeta ni čiji barijal niti me zanima kakav je. Ne uradi drugome što ne voliš da drugi uradi tebi,to bi trebao da bude osnova za sve drugo u životu pojedinca a i društva

/ Najnovije