OHR poništio prvi krug glasanja za gradonačelnika Mostara

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kukac

Sjajno. sad mozez prodati glas da niko ne zna da si ga prodao..

Gost

Halo, pa u Statutu pise da je izbor tajan! To je Ustav Grada Mostara i ne moze ga posebna odluka Gradskog vijeca izmjeniti. Prvo promjeni Statut pa onda glasaj tajno. OHR je ovdje nebitan, kao i svugdje. Da nije OHR poslao pismo Ustavni sud bi izbor proglasio nistavnim. U statutu se kaze da je glasanje tajno i tako se ima glasat, ne shvatam otkud ljudima i pomisao da mogu tu odredbu zanemariti.

Koel

Dzabaaa kvisko opet ona koza iz mostara ne moze imati vise od 5 glasova kad bi ti ponistavao sto puta i opet tvoj blok nece glasati za guzina ili ce glasati za ujkicu njihovog saveznika ili ako bidu suzdrzani isto je to opet ce biti izadajnici i poslije 2022 idu na smetljiste istrorije mogu traziti glasove zamo od srba i hrvata nijedan bosnjak vise nece za njih glasati the ende

CC

Zasto Incko nisi ponistio izbor predsjednika GV Mostara ?

papac

sto je merkel dala nalog da mora biti katolik gradonacelnik

Mostar

Konačno neko pametan da progovori. Sda mora dati prednost Baraliji a ovaj ljekar neka ide u bolnicu raditi .

Slava Storonci

Inzko kuje konja po Mjesecu, OJXAAA...

Slava Storonci

Izgleda da ovaj zaozbiljno misli da je 17/3=5.

Aaa

BRAVO I N C K O

Muha

Dzabaaa kvisko opet ona koza iz mostara ne moze imati vise od 5 glasova kad bi ti ponistavao sto puta i opet tvoj blok nece glasati za guzina ili ce glasati za ujkicu njihovog saveznika ili ako bidu suzdrzani isto je to opet ce biti izadajnici i poslije 2022 idu na smetljiste istrorije mogu traziti glasove zamo od srba i hrvata nijedan bosnjak vise nece za njih glasati the ende ka Koel glasat ce svi normalni i posteni gradjani ove drzave,al ne za vas sda krezave spodobe,kokosare,lopove i prevarante.vi ste zlo i narodu i drzavi.vidjet ce se ko ce na smetljiste otici,ko je odavno zasluzio sda djukele.

/ Najnovije