OHR objavom na Twitteru "poklopio" Dodika

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NKZenica

Milorad Dodik nije sam od sebe nikada pokrenuo ideju otcjepljena od BiH. Medžunarodna zajednica preko svojih predstavnka bilo da su oni iz EZ ili iz USA, su uvijek Dodiku kao i Miloševiču i Vučiću provlačili opciju otcjepljenja, kao njihov garant ostanka na pregovarčkoj klupi. Dodik je krivac ,ali isto kao i radnik koji uredno dolazi na posao i obavlja ono šta mu naredi poslodavac.

bakre

more li da nas naučiš nešto lijepo ? de nabroj sda savjetnike i čime oni mogu parirati dodiku i čoviću ? jedino što su naučili da se nažderu i da kad zagusti cijuču # Heljp , heljp #

ohr

OHR se prepucava sa dodikom na tviteru ,umesto da ga zaustavi !!! KO JE OVDJE LUD ! Evropska unija,i SAD stoje iza svega ,očgiledno ! Sve su ovo njihovi planovi , Dodik je samo igrač.

TNT

Propo si Dodo ko' Zeton !!

Guest

Guest @NK Zenica Po tvome radniku da mu poslodavac naredi da se ubije ili svoje dijete on bi se ubio ili dijete. Stvarno sada razmisljam o tvom mozgu-vijugama.

Sredit ćemo mi tebe! Bit ćeš ko pišća!

.

/ Najnovije