Naša stranka: OHR je pravni tumač Statuta Grada Mostara

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

ka Koel Takoe sendvicaru. Sultanija je ponosna. Mostar stolni grad! De nam jos nam napricaj kako si puskom branio grad. Te bajke najvolim.

Zenica NK

Glavni krivac što medžunarodna zajednica podržava Dodika i Čovića u BiH odnosno njihove fašističke vodže u Beogradu i Zagrebu je Valentin Inzko koji je odgadžao sprovodženje a ne donošenje zakona o negiranju Genocida u BiH. E Evropi postoji zakon o negiranju Genocida kojeg je svaka zemlje dužna da se pridržava, a da vlada te zemlje netreba dodatno donositi zakone o zabrani Genocida. Taj zakon posotji u cijelome svijetu. Valentin Inzko je ušao u historiju kao zločinac medžunarodne zajednice odnosno EZ i OHR i zajedno se sa svojim zemljakom Kurtom Waldheimom pridružio zločimicma koji su štitili fašiste u medžunarndnoj zajednici odnosno u UN. Iako je i Christian Schwarz katolik koji več na svom reveru ima orden zločinca Franje Tudmana kojim ga je okitila fašistička vlada Hrvatske, i njega je kao i Valentina Inzka medžunarodnoj zajednici predložila Rusija preko političara koji se nalaze na njenoj platnoj listi: Emanuel Makron, Sergio Mattarella, Gitanas Nausėda, Sebastian Kurz, Borut Pahor, Zoran Milanović, Miloš Zemann, Andrzej Duda i Viktor Orban, koji čine osovinu oko koje se u EZ okupljaju katalički fašisti lojalni Vatikanu, koji mogu svaku odluku u parlamentu EZ blokirati. Prema tome prije nego novi Valentin Inzko sjedne na svoju fotelju sve partije u BiH moraju da od njega zatraže stupanje na snagu postoječeg zakona u EZ o negiranju Genocida.

/ Najnovije