Ogorčenost zbog raspodjele sredstava za kulturu: 'Izgleda da treba organizovati 'Rakija fest'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Tako vam je kad se PETA KOLONA dograbi vlasti. Ovce su to tražile i dobile. Ovce očito nikad pameti neće doći.

Smjena

pod hitno !!!

BOSNA BOSANCIMA

brzina upropaštavanja BosnE i Hercegovine od strane Trojke je nestvarna. Kakav podanički izdajnički mentalietet baziran na *****skom diskursu

Nastrana Stranka

Sve netadovoljne, molimo da odj...u odskocima. Mi vladamo i biće po našem. Vi lijepo na izbore pa zaokružite one za koje mislite da su bolji, al onda nećete imati sarajevski pride da cijeli svijet vidi da nismo in i cool.

Nadimak...

Tacno su dosla neka nova vremena,neke nove baje,neki novi cobani....a vi koji se selite samo se i dalje selite i ne borite se nego ostavite prostor papcima i cobanima da vam kroje sudbinu...fuuujjj

Veriga

Jos jedan dokaz da je Dejton smece i sramota! Kako moze biti milenijsko drustvo i drzava Bosna sa tradicijom, jezikom i kulturom, a bez institucija na vrhu drzave za kulturu, sport i tradiciju, sve nakon Dejtona??. Zato imamo tradiciju i kulturu nikad postojece Rs i nekakve izmisljotine Phederacija (trojke) BiH. Dejton je nagrada za genocid i agresiju Srbije i Hrvatske u interesu Zapadnih krizara.

Jah,pa da,eh

Dokle vise orgijanje,ako taj vaš ples vrijedi onda ga prodajite,a ne tražit od države novac za vaše pjevaljke,cupkanje i orgijanje.U americi ako neko želi snimit film podigne kredit i snimi,naravno i vecina zarade se vrati onom ko je proizveo,kod nas se svi natovarili na buđet države.

Iva

Kakvi su MEDJEDI i primitivci a vlasti zabranit će hirove ,operu,orkestre. To LIVADICI mrze !

/ Najnovije