Oglasio se visoki predstavnik Christian Schmidt: "Moj prvi korak je ova odluka!"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Turkija

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija.

Bosna

Znate li zašto je Bosna postala muslimanska, a Bošnjaci ******eno Hrvatsko cvijeće? Osmanlije dolaze, a hrvatski fratri u Bosni su zaratili sa papom jer nisu hteli da ga priznaju, zato jer su oni svoj-samostalni red siromaha i dobročinitelja! A tada, ko je bio protiv pape pušten je da ga muslimani pregaze. Zato je pregaženo sve pravoslavno na jugu Evrope pa i Bosna, a prva katolička Hrvatska nije, zato jer su je branila i sva katolička braća, posebnoTalijani i Austrougari. Inače, Ivan Pernar u Saboru RH javno reče da je papa izdao Hrvate u Bosni i koga briga... eto, jako interesantna tema kad bi imao ko da o tome piše i govori, recimo, prvo udžbenici? Znate li da na Blajburgu zajedno sa *****ama ima i oko 6.000 muslimana iz Bosne, tog uvenulog Hrvatskog cvijeća, koje je radilo bratsku NDH? Blajburg je, kako reče muftija na komemoraciji, do 95g bio najveće mesto stradanja muslimana u Evropi? Uvenu ono i preko 8.000 u Srebrenici sa Babom dok su radili muslimansku državu i protiv svoje braće katolika i tih muslimana ubijenih na Blajburgu?

Roki

Koja odluka...da rvatići kolo vode na čelu svog lojavog PRECEDNIKA

Vera

Predugo su Hrvati bili idioti i nadli se i pokušali mirno i politički da reše to pitanje, koje je i Ustavni sud BiH potvrdio, gde im se krše Ustavna prava ko konstitutativnog naroda, ali nije išlo! Zato, kad su HVO generali najavili stvaranje trećeg entiteta, nastala panika, e sada će odmah da se menja zakon i da sami biraju predstavnika, samo da ne bude entiteta? Hrvati su regionalni lider, dokle ste mislili birati im Komšića? Dodik puno laje, ali nikada ne laže. A vi ste ******eno Hrvatsko cvijeće koje je još Babo obmanio da tu ima muslimansku državu, koja je stvorena sa hrvatskim banom Kulinom, a čija povelja počinje sa: U ime Oca i Sina i Svetoga Duha...Amin. Šta vas toliko muči istina da ste prodali veru za večeru? Srbi sa Vizantijom i Svom, a Bošnjaci sa Osmanlijma?

Haha

Ušao turist muslimanima sazad!

Mali Vuk

I šta je on to sada uradio?

Beg

Ako su bošnjaci samo ******eno Hrvatsko cvijeće zašto onda Hrvati traže nekog SVOG predstavnika. Onda bi svi trebali da imaju jednog k to Izeta i.

Hahaha

Komšić pobeđuje 100% a onda ovaj biser neka menja šta oće...

Nema nacije iz reeligije.

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija. ka Turkija Ako nisi jevrej. Nisi jevrej. **** off.

conium

Što je pjesnik htio reći ? :)

I sta je sad ovo, kakva crna UDARNA VIJEST??

Ovo jedva da je ikakva vijest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fehro

Znaci vadi iz ormara arsenal, podmazuj cijevi, stavljaj sarzer, opasaj se mecima i idemo lagano silom. Nema druge

Banja

Ako nisi jevrej. Nisi jevrej. **** off. ka Nema nacije iz reeligije. Toliko bratskih muslimanskih novinara u Bosni i niko da ode u Tursku da vidi da li je to istina. Historičar 30g živeo tu i napisao ko su ti bošnje? A niko da proveri, da demantuje, da bar slaže da nije tako?

Benzin

Ušao turist muslimanima sazad! ka Haha Da li je traktor spreman?

Nikad ne podmazuj cijev. Samo ocisti.

Znaci vadi iz ormara arsenal, podmazuj cijevi, stavljaj sarzer, opasaj se mecima i idemo lagano silom. Nema druge ka Fehro ............. Mast privlaci drugu prljavstinu, plus cadj od baruta.

Robot

Ne znam, ali iskreno se nadam da ce tvoje odluke uciniti svim gradjanima zivot boljim i sretnijim.

Srbisuhalomangesasomange

Tvrtko II svoje PRARODITELJI naziva BOSANSKA GOSPODA.

Kažu

Srbija ima najniži koeficijent inteligencije u historiji.

Kažu

srbija ima bizantski grb dok Bosna ne koristi polumjesec i zvijezdu kao grb. Ko se kome prodao.

Kažu

Krvatsko kraljevstvo uništio ugarin u 9. stoljeću. Bosanska banovina i kraljevstvo postojali vjekovima iza toga i niko od njihovih vladara nije htio nazvati hrvatsko ništa. I još bili saveznici sa ugarinom. Krvati, ne budite retardirani i položite tu historiju.

srbisucigani

Nijedan se srbin nije mogao oženiti dok mu turčin ne isproba mladu i tako preko 600 godina.

srbisucigani

Nikejski savjet u 4. stoljeću nove ere, car konstantin izumio hriščanstvo I trojstvo; ko god nije htio prihvatiti, bivao je raščetvoren. Toliko o tome kako su srbi i hrvati došli na Balkan. Uljezi I VAZALI koji su silom pokršteni. Puj.

/ Najnovije