Oglasio se Upravni odbor: Situacija na BHRT-u je alarmantna

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ante HVO

Kisa pada a bejha propada hahahaha koja ljepota ZDS

Lepi

Sto je lijepo ne placat pretplatu. Potrosim 7,5 maraka na nesto voca. Bolje na sebe potrosit nego na ovog lavonjug.

Ako majka trazi kcerku koja nije dosla kuci dvije

Noci, neka je potrazi na BHRT-u!!

Cuk

A da neko smijeni ovog šmokljana? Firma na gubitku iz godine u godinu a menadžment ostaje isti. Nadrealisti uživo.

Traser

Pretplatu placaju samo Bosnjaci i samo penzioneri . Ukinite BHRT ne treba nam .Samo uhl**** da rade jel da.

Su 786zhkmh

Od ... Od naroda,prodajte to sranje od kuce i idite kod privatnika radit,plače 2 puta vece.dosta je narodu uhl**** i neukih neradnika.

Grizli

Pretplatu placaju samo Bosnjaci i samo penzioneri . Ukinite BHRT ne treba nam .Samo uhl**** da rade jel da. ka Traser Pa najvise ih radi tamo, skoro 90% tako da I trebaju placat svoje. Odjavne spice ko spisak iz merhameta.

Upravni odron i vječne fotelje

Situacija je alarmantna? Žao mi je radnica i radnika, tehničkog dijela tv. Ali novinari, urednici? Ni na prste jedne ruke ne možeš nabrojati one koji su barem osrednji. Umjesto državne BHT, decenijama već imamo tu kuću koja proždire ogromne količine novca i prikazuje programe koji prije 50 godina ni teoretski ne bi bili u programskoj šemi. Alarmantno je, da. Ponajviše za fotelje, generalnog i Upravnog ODRONA. Jer, kako ostati bez velikih plata za neopisivo veliki nerad?

/ Najnovije