Oglasio se Sud BiH povodom zahtjeva za pomilovanje Fadila Novalića

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

smetljar Lindo “bosanac”

***

Sud Bosne i Hercegovine je 16. februara

ove godine zaprimio DOVE za pomilovanje osuđenog Fadila Novalića, OD STRANE EL-DŽIHADI ReiSSa dostavljene putem Ministarstva pravde BiH radi davanja mišljenja. - - - - Jednom je upalilo, mor bit opet bidne.

Komšija

Očekujemo da se IZ uključi u pomoć ovom jadnom čovječuljku. Ako ikako može reis da se oglasi.

Semran

****a bio ****a ostao

Bake

Ma nije kriv....

Tatar

A jesi glup Fadile neizmjerno glup

Aj ba Foodile sta tu kukas?

Ic ces na Kulu, igrat ces golfa, surfat na netu, gledat sat tv, mobac u dzepu i ostalo. Sve sto imas za podnosit, eto, nemeres sad bas put pod noge pa dje ti oces. Ih, da je tako i drugim koji moraju u zatvot, ihhaaa....

Bruka

Kako se samo pojavila opcija za potencijalno pomilovanje, na osnovu čega, zašto?

Haj Fadile,

ne kontas da ces ustediti na esencijalnim namirnicama?

/ Najnovije