Oglasio se Stanivuković nakon snimka jahanja koji je 'osvanuo' u javnosti

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Šta te briga, slobodan si čovjek, imaš pravo da te jaše ko god hoće :-) :-) :-)

Zagonđija

Volio bi i ja da me ona djevojka jaši Ko nebi volio,bolja je i ljepša od gorice.

Krkan

Ma neka te jase kome dopustis, to je tvoja stvar. Ovo bas nigdje veze. Kakva je ovo nova vrata influence ratovanj.

kikirez

"Ne lipsi dorate, do zelene trave!

Rope

Bože, kako smo podli, pa da li je moguće ?

Sram

Zar je ovo moralno ponašanje, i primjer ponašanja jednog gradonačelnika?! Mislim da se 99% onih koji su mu dali glas sad stide njegovog ponašanja!

Hehe

Điha, điha, konjo!!!!

Aha

Konj ostaje konj!

Moks

Ma dajte molim vas!! Pa pogledajte Dodika ,nije ni za što drugo nego baš za konje čuvat...taj kad priča 3x moraš preslušat da skontaš šta debil u bradu mrmlja ...Izetbegović nije mrdnuo od prvog osnovne ,Ćović ...pa šta reć ,lik je totalno bezličan..unio se za prepisivanja ...sveta trojka ,da ih nema ,pa ne bi ih mogli ni izmislit! O ovim novim ,mladjim generacijama da ne pričamo ,blijede kopije gore navedenih..znači kad pomisliš nema gore , ima! BiH je tlo za uzgoj ovaca..samo što od ovih nikakve koristi!

Hugolina

Ma dajte molim vas!! Pa pogledajte Dodika ,nije ni za što drugo nego baš za konje čuvat...taj kad priča 3x moraš preslušat da skontaš šta debil u bradu mrmlja ...Izetbegović nije mrdnuo od prvog osnovne ,Ćović ...pa šta reć ,lik je totalno bezličan..unio se za prepisivanja ...sveta trojka ,da ih nema ,pa ne bi ih mogli ni izmislit! O ovim novim ,mladjim generacijama da ne pričamo ,blijede kopije gore navedenih..znači kad pomisliš nema gore , ima! BiH je tlo za uzgoj ovaca..samo što od ovih nikakve koristi! ka Moks Dodik govori zatvorenih usta ko trbuhoborac, ali sto ne okarakterizira Dzafera i Zahiragica da se slatko nasmijem. Prvi put nekidan vidjoh tog Zahira na TV i lijepo se prepadoh. Ucini mi se da ona medvjedja glava izlazi iz tv aparata. Gluho bilo

Juh

Zar je ovo moralno ponašanje, i primjer ponašanja jednog gradonačelnika?! Mislim da se 99% onih koji su mu dali glas sad stide njegovog ponašanja! ka Sram

Garant

Ovaj mali je strana uvala Srbima!

To je jasno

Pa nama pametan i čestit čovjek ne može biti u politici! Ali, baš ovoliko glup?!

/ Najnovije