Oglasio se Nermin Nikšić uoči otvaranja mosta u Počitelju

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Privjesak

Privjesak hrvatsko cvijece..sta ces ti jadan tamo medju UZp .bolje je da se ne pojavljujes tamo

Ja1

@privjesak, sta je tvoj Fadil otvorio osim svojih firmi i ventilatora? Hercegovina je nasa a Nermin Niksic ti je izgradio i ovaj autoput do zenice sto se vec godinama vozis po njemu, sta je sda izgradila, navedi mi jedan projekat?

Bijedniče,

Imaš li ti imalo obraza, skloni se, idiote, bar se ne prikazuj. Gadis se narodu, ljigavi. Pljuc.

Xyz

Lijepa je samo sto si ti go..o pa ce to zasmrditi like sa 19 glasova ooooooBosno Bosno ...SIKTER...SIKTER...SIKTER kloc

Juka

Ova dionica je napravljena za vrijeme prošle vlade ! Nemoj sada glumiti Nermine Njiva da ova vlada ima neke zasluge na ovoj dionici. Sadašnja vlast nije napravila ni jednog centimetra auto-puta !

Laxative

Korumpirani slunto u službenom Tuaregu na liniji promocije vladavine i teritorijalnog tzv razgraničenja UZP-a.

Ja1

Hjd Juka navedi koji dio autoputa je sda i fadil napravio i otvorio i sta su uopste uradili i otvorili? Lako je pucati prst dole, gdje su dokazi

***

***

ja1

zvrljo, kad nemas sta da napises i odgovoris onda se uhvatis cirilice i pisanja gluposti kao i u svim tvojim komentarima, sve same gluposti. STA JE TO SDA OTVORILA I URADILA?

Njiva

Obuci tange,mozda ti sta uleti.

Mario

Trc b a l i i j a poljem ja za njim da ga koljem

Boki

Niksic pisa uz vjetar. Dolaze izbori, nece vas biti ni u devetoj rupi na svirali.

HUKA

@privjesak, sta je tvoj Fadil otvorio osim svojih firmi i ventilatora? Hercegovina je nasa a Nermin Niksic ti je izgradio i ovaj autoput do zenice sto se vec godinama vozis po njemu, sta je sda izgradila, navedi mi jedan projekat? ka Ja1 Narod izgradio i kredite ce vracati narod pa i nova auta za vladu narod kupio.

Forceuglavu

Radio Sarajevo, hoćete li više i konačno spriječiti ovog Maria da piše ovakvu mržnju i vrijeđanje, ***** vam više *****???

HUKA

Ova dionica je napravljena za vrijeme prošle vlade ! Nemoj sada glumiti Nermine Njiva da ova vlada ima neke zasluge na ovoj dionici. Sadašnja vlast nije napravila ni jednog centimetra auto-puta ! ka Juka Tacno ova vlada kupuje sredstva za rad (auta) i finansijski pomaze Duduka i Covica.

Namik

Pogubljen covjek definitivno

Gost

Ljudi su nerealni. Pa gradi se u RS, gradi u KS i ZDK, mora se i na jugu graditi.

Ja1

Sve ste mi naveli jedino jos niste STA JE TO SDA OTVORILA I NAPRAVILA, jednostavno pitanje.

neka

jesi li poljubio ruku Plenkoviću,

Mario,,,

Trc b a l i i j a poljem ja za njim da ga koljem ka Mario samo pazi ko ti je iza leđa,jer kad dodje vakat kasno će ti biti plakat.

Eugen Savojski

Most uopće nije u ****nom Počitelju. Sarajevska ciganija nema pojma o zemlji koju toliko vole.

/ Najnovije