Oglasio se Nedim Sladić, ovaj put simpatično zapažanje

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PapeMehlem

I ja sa nestrpljenjem ocekujem da mi mladjani meteorolog kaze hoce li biti magle u Sarajevu u decembru.

Slada jedi gowna jes'cuo !!

Rek'o si da ce bit'poplave prosle hefte...i fulio...ni po gu'jci se nisi poces'o..

MrziteljPDA

Ni da se izvini što je rekao da će biti poplave a snijeg pao!

@MrziteljPDA

Da a kad se otopi snjeg šta onda bude. Jel zemlje bude suva ko barut il

MrziteljPDA

On je jarane rekao da će poplave biti u ovoj sedmici! Prati radnju druže! Ovaj snijeg se neće otopiti još barem heftu. Sjedi jedan. I to jedan iz gaća

Da se ne lazemo:

https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/nedim-sladic-zabrinuo-sve-gradane-bih-pred-kraj-sedmice/439359 znaci fula samo takva !!!

@MrziteljPDA

A vama je baš drago što je makar sad posle toliko vremena pogrešio. Eto bar vam je dan i nedelja ispade odlčno. Miner pa pogreši

Mexo

On je jarane rekao da će poplave biti u ovoj sedmici! Prati radnju druže! Ovaj snijeg se neće otopiti još barem heftu. Sjedi jedan. I to jedan iz gaća ka MrziteljPDA Pa je l' toliko krivo što je 'fulio', zato što nije bilo poplava i belaja za ljude???

Neko

Simpatično zapažanje? Šta vi nećete objaviti...

/ Najnovije