Oglasio se ministar Zukan Helez nakon izvlačenja helikoptera: "Ganule su me poruke mladih ljudi"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Mladi **************** spremni i gladovati za nove helikoptere. Suze mi idu niz leđa

Gulliverus

Mislim da bi se vi svi državni ministri a pogotovo ovi iz Trojke trebali par mjeseci odreći plata pa skupljajte za helikoptere, prodajete limuzine, Tuarege i slične lične luksuzne, šta čekate, da uzimate od naroda, baš ste b*** i to dokazana.

Shos ba ljubomoran?

Mladi mumači su spremni i gladovati za nove helikoptere. Suze mi idu niz leđa ka Haha .....................Evo ja prvi sam spreheman donirat, ma cak i marku i ceteresshes feNINGa da se kupi! Ja cu POdat! Nek se huzme, ban nek se hima!!! Vidis li ti hovih nasih kohomsija, sve ozlaoca odgore nehene!

Gost

Malo je falilo da ovaj citira druga Tita: NAROD KOJI IMA TAKVU OMLADINU NE MORA DA BRINE ZA SVOJU BUDUĆNOST. Pljuc!

Helezdron Zukanpaglu

Samo suza sto mu nije kanula…dirnut je… ostali su plakali od smijeha…

Haha

.....................Evo ja prvi sam spreheman donirat, ma cak i marku i ceteresshes feNINGa da se kupi! Ja cu POdat! Nek se huzme, ban nek se hima!!! Vidis li ti hovih nasih kohomsija, sve ozlaoca odgore nehene! ka Shos ba ljubomoran? Ma i ja ću dat štakod, al da se nabavi neki noviji. Bar neki iz prve hameričke hagresije na Hirak.

Interesuje

***

xxx

tebi bez rata padaju helikopteri idiote, u ratu bi tek *****ali, ali neka ti imas d*** koji te slusaju, i vjeruju ti pa idi gini ko vas ****

I mene je ganulo

Kad sam ih vidio u bermudama i japankama kako pozir *****

Mene je tolkom ganulo

Da sam htio potrgat one zice od dalekovoda, ko ih postavi tamo.

Mene ganulo

Kako Radiosarajevo.ba cenzurira komentare koji ismijavaju a m a t e r e koji su potrefili u dalekovod

Samir

Koliko ono bjese? Milion i sestotina za novi vozni park? A sad jos malo pa ce da daju broj da nazovemo za po 2KM da skupimo kao sadaka... Drzava BiH dokazano postala i jeste .I. od ovce.

Ne pijem dok Paja vozi

' jde bolan ugasi tu klimu ubi me promaha iiiiiiii iju otkud mi u jezeru

/ Najnovije