Oglasio se Milan Dunović: Demokratska fronta uputila amandman na Ustav BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zgembo

***

Panzer

***

Panzer

***

BiH

Sad je gotovo izdajnicka trojka je glasala i zavrsen poso.

Iva

Lijepe riječi su ukras!

visocica 1662

***

Asker

***

Haha

***

Veriga

Odlican prijedlog. Neka struka bira, a ne ovi jarci drcni, supljoglavi iz politike. Pogotovo ne trojanska konjica za interese tudjih drzava protiv njihove prapostojbine Bosne! Mi se dijelimo na izdajnike: prosrbijance i prohrvate, te patriote, Bosance.

Frlj

***

Frlj

Teški ljigavac. ka Zgembo . Ti mi djelujes ko hrvat srbijanac? Nemoguci stroj.

Kauzalitet

Za sve je kriv velikodrzavni projekat Srbija na moru, svi srbi u jednoj drzavi, srbski svet ili kako se jos zove. Ovo zlo treba ugasiti radi mira, prosperiteta, suzivota na Balkanu. U velikosrbijanski projekat je ukljucena Crkva Srbije, SANU, politika, vojska, i peta kolona ..

/ Najnovije