Oglasio se Mešalić: 'Ovo je skandal i sramota i nedostojno funkcije Premijera FBiH'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ništa

nije takozvano!!

Ato ateist

Da je SK umjesto SDP Nikšić bi letio iz partije hahaha.

Miki rubiroza

Al prenositi izjave ovog polupismenog vepra je stvarno vise besmisleno.

Suler

Mahire ne seri pusti covjeka na miru

Rembrandt

Lijepe riječi su ukras!

Ralle

****

Iva

Nermin je katoliban koji ima domovnicu i tajni član HDZ

BRKICA

PA ZASTO MI VEC TRECI PUT BRISETE KOMENTAR AKO JE RADI MESALICA STO SAM GA NAZVO VEPROM OBJASNITE MI KAKO GA DRUKCIJE ZVAT KAD MRZI HRVATE TO MU SE IZ OCIJU VIDI

Jel trebao reis kavazovic prouciti da bude ok?

Sta je problem? Jel trebao doci re is kav azo vic da prouci, pa bi onda bilo ok?

Strasno

Niksicu stidi se. Pop u drzavnoj firmi, dno dna i ti stojis tu. Bijedno. Mogao si izaci niko te nije vezao. Nije bitno jeli pop ili hodza, ni jednom nije mjesto u takvoj ulozi.

Dobro si rekao

To je nesposobno i pokvareno Go vedo

E pa sta?

U čemu je problem? Ne kontam. Posvetili, pa šta? Je li nekom bolje od toga, ili lošije? Je li nam to najveći problem? Sumnjam … Onima koji posvećuju i onima kojima to smeta vjerovatno jeste. Meni nije, a čini mi se i dobrom broju ljudi također. Pustiti budale i primitivce da uživaju u zapišavanju teritorija i zgrada. I to je to, narode neuki.

/ Najnovije