Oglasio se Konaković nakon dešavanja u Mostaru: Odgovarat ćete narodu, vjerujte!

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sasa

ker pravi, nikakve koristi od njeg samo laprda i krade

Koel

Koji pacenik je ovaj konakovic kokos sa 5 mandata od 35 da bude gradonacelnica a dr guzin sa najvise glasova na izborima i 11 vijexnika da osustane u ime ove kokoske kakvi ste vi licemjeri iduce gosine nece vas biti na mapi skupa s kojovice i company niksic prodane duse

Bosanac 100%

Kako ovaj bezkarakterni covjek moze toliko da mrzi ljude koji su ga proizveli kao nazovipoliticara. Ako imas uticaj kod cetvorke podrzite gradonacelnika koji nije iz hdz. Jeli posteno da bude neko gradonacelnik ko je osvojio najmanje glasova. Vi necete da podrzite covjeka sa mnogo vise glasova a trazitd da sda podrzi zenu koja je skoro jedva prosla u vijece. Bas ste zlonamjerni . Nije bitno bitno je da Niksic otplati dizalice hdz-u preko gradonacelnika Mostara da dug nebi zastario.

Muha

Sda gamad je od ŕata u koaliciji sa uzp-om,narod koji glasa za sda teroriste he obicna stoka i nepismen olos.oni drze covica fasistu na vlasti.

Gost

HDZ je osvojio najvise glasova u tom Mostaru i po svim standardima demokratije logicno je da gradonacelnik bude iz te stranke. Sta su te desetine hiljada mostaraca koji glasaju za HDZ? Neljudi, nebitni, nepozeljni. HDZ je volja Hrvata u BiH a Hrvati nisu ovdje pali sa Marsa vec zive stoljecima. Ne mozes drugima govoriti koga zele da ih predstavlja. Ne blokira HDZ nista u Domu naroda niti SNSD vec Hrvati i Srbi glasaju protiv prijedloga sa kojima nisu saglasni i oko kojih ih niko nije konsultovao. Znam ja da je nekima mrsko i ne zele da se dogovaraju sa Hrvatima i Srbima ali kada smo svi pristali na zajednicku BiH a ne tri mini nacionalne drzave to je bila cijena tog nasega braka 3 u 1.

Kralj

Evo oglasila se gnjida koja nevjeruje ni u ono sto sam kaze

CC

Fejsbuk politicar ponovo na strano HDZ-a. Irma Baralija nije imala dovoljan broj glasova , ispala je i to se zove demokratija. Ovo kmecanje DIF-ovca znaci da u drugom krugu nece podrzati dr. Guzina, a HDZ nema prostu vecinu osim ako koalicija NiP, NS ostane neutralna .

Slava Storonci

"Pa jeste li zbog ovoga onako brutalno krali na izborima?? Jad i ćemer.Tuga. Odgovaraćete ovom narodu, vjerujte!", poručio je Konaković. Ljudi, ovaj Konaković je baš dobriničina, da ne kažem poštenjačina. KO veli, znam da su izbori pokradeni, ali su ga naši krali...Viši interes. :)))

Slava Storonci

Postoje strane službe koje prate sve što se radi i što se priča, pa i za krađu izbora u Mostaru znaju bolje nego svi vi skupa. Vjerujte mi da znaju čak i to šta su vam političari sinoć večerali. Dodik i Čović su srpski i hrvatski izbor i tu takozvana "pro bh" opcija ne može ništa više učiniti. Svima je sve (pa i strancima) jasno o čemu se radi.

Faris

Dinoko. Providan si i smijesan. Zbog Peďe Kojovica bi podrźao i SNSD i Radikale i zločince, samo da SDA koja ima vecinsku podrsku Bosnjaka ne bude u vlasti.

22

Najgori portal na svijetu. Prenosi facebook i instagram statuse. Stavite copy paste teksta i onda jos zalijepite originalni status. Uzas.

nasvasta

SDA zatucana lopovsko nepotistićka gamad važnija im stranka od naroda i države ,više napadaju bosance nego UZP koštaće vas to ulizivanje ustašama i ćetnicima.

Tasim

Volim ovog Dinu što prca SDA u mozak,isto što i Fudo u Zenici.Na godinu ode SDA u mirovinu,a tek onda slijede ispitivanja i istraživanja ko je i koliko nakro od ovo naroda! 7 milijardi uzeli od akciza, a samo 500 miliona otišlo za autoput!Gdje 6,5 milijardi bagro lopovska koja ste više zla nanijeli BiH nego Miloševič iTuđman zajedno!!!

Mostar

Ode Mostar za klinički centar u Sarajevu, aferim zeleni

Isa

Dinolio i Peďa, potpora HDZ -u

!!!!

Ode Mostar za klinički centar u Sarajevu, aferim zeleni ka Mostar CRNO TRZISTE! JADNI SMO MO SA OVAKVIM TRGOVCIMA KOJI IDU NA STETU SVOG NARODA, A U KRIST JEDNE ZENE-SVOJE ZENE! TUGA!

papac

Znal iko sta ovaj prica ?

Zarad historije

SDA treba pod hitno ugasiti. Narusit ce, ako ne trajno pomraciti historijsku zaostavstinu naseg prvig Predsjednika, oca moderne Bosne, Alije Izetbegovica, jedinig casnog balkanskog lidera iz vremena rata.

Pa

Pa moraju i Hrvati dobiti svoj grad. Muslimani su dobili Sarajevo, Srbi Banjaluku, i Hrvati trebaju Mostar. I mirna Bosna. Šta nije jasno!?

/ Najnovije