Oglasio se Konaković o požaru na Tjentištu: "Prvo neka zatraže pomoć institucija i snaga BiH"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

Možda neko namjerno pali da bi zvali helikoptere iz Srbije

🔥🔥🔥🔥

A sad su helikopteri Srbije dobri jel

Ovako ne ide

Dok se oni prepucavaju, naša vrijedna imovina nestaje u plamenu.

Neće da moze

Tako je Dino! Postoje BiH helikopteri namjenjeni za te svrhe.

Matrixus

Pošaljite odmah helikoptere OS na lokaciju da gase i gotovo, šta se natežete, ode šuma međedi jedni.

Ortodox

Srpska Republika ako ima imalo dostojanstca mora pozvati Policiju Srbije. Ne moze se dozvoliti da nevernici iz najmanjeg dela Bosne (23%) borave na teritoriji hriscana koji kontrolisu najveci deo Bosne (49%)

Tuga i zalost

>>Srpska Republika ako ima imalo dostojanstca mora pozvati Policiju Srbije. Ne moze se dozvoliti da nevernici iz najmanjeg dela Bosne (23%) borave na teritoriji hriscana koji kontrolisu najveci deo Bosne (49%) ka Ortodox<< I to je sve što ste smislili u SDA centrali. Cccccc jad i bijeda. Ti fol zakuVavaš?!

MonteNegro

Zovite hekikoptere ili kanadera iz Crne Gore oni su najbliži.

Tuner

Nabavi Kamov konakovicu. Onda ne das srbijanskom. I vratis dodiki kada nije dao kanadera za mostar. Dodje maca na vratanca

olahma, racku libo hrvatsku

ako požar ne prelazi u KATOLIČKI i HRVATSKI DIO PLANETA! neka gori, i nije za bolje!

ACO

SUME SU DRZAVE BIH I NEKA VM ILI KOMSIC DAJU NALOG DA ZA GASENJE VOJNIM HELIKOPTERIMA

***

Treba pustiti da sve izgori Republici Srpskoj, jer Konaković, Helez i Komšić nemaju tamo nikakvog interesa

Kolut nazad

Ti i Drkan Melez cete unistiti BiH

Na?!

Ti i Drkan Melez cete unistiti BiH ka Kolut nazad Niko, ali niko ziv je nije uništio više od vas SDAovaca.

Svemoguci Brus

Za sve ima rjesenje

Ludilo

Srpsko drveće neka gasi RS a federalno oni drugi. Svako drvo u šumi da se izjasni i nema prebjega. Također, voda srpska gasi srpsko drvo a federalna federalno. I životinje da se hitno izjasne ko je čiji i kome pripada. Kao i svaki drugi dan u ovoj prokletoj zemlji.

Dejtonski sporazum

Srpsko drveće neka gasi RS a federalno oni drugi. Svako drvo u šumi da se izjasni i nema prebjega. Također, voda srpska gasi srpsko drvo a federalna federalno. I životinje da se hitno izjasne ko je čiji i kome pripada. Kao i svaki drugi dan u ovoj prokletoj zemlji. ka Ludilo Pa da vidimo do kada će još opstati stoljetna šuma...

/ Najnovije