Pronašli smo Edu Arnautovića koji liči na Izetbegovića: "S Bakirom sam dobar"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

F

Samo bezveze petljaju.

Guest

spremne su beretke. Swmo probajte pascad dikanska.

Bosanac

Lopove bakire nepismeni

Ask

Sve je laz samo pušta laz ,sve je laz osim istine. Jbg narod zna.

N

Jedi li ova dva ljepotama polubraća, pitanje veoma bitno

Bakir

I zelene beretke upale u trojkaske lazi?

Bakir

I zelene beretke upale u trojkaske lazi?

Dinokijo

Na slici je Bakir Izetbegovic, zasto lazete? Ima li ijedna Vaseg Dine Konakovica iz rata a da nije iz Italije ili Rumunije, gdje je najvise boravio od 1992 do 1995 ?

Noise

"Slika je nastala u 10 mjeseci 1991,prije rata" Otkud ovako naoruzan i obucen prije rata

Ja

>>"Slika je nastala u 10 mjeseci 1991,prije rata" Otkud ovako naoruzan i obucen prije rata ka Noise<< Čovjek bio vojno lice, vojna uniforma mu radno odijelo. Nisu se Bošnjaci pripremali po okolnim brdima za agresiju kao neki.

Li

On je ocigledno bio bakirov dvojnik koji je trebao poginuti za njega, ako zatreba.

@Ja

>>>>"Slika je nastala u 10 mjeseci 1991,prije rata" Otkud ovako naoruzan i obucen prije rata ka Noise<< Čovjek bio vojno lice, vojna uniforma mu radno odijelo. Nisu se Bošnjaci pripremali po okolnim brdima za agresiju kao neki. ka Ja <<Aha sad je jasno čovjek je vojno lice pripadnik JNAi normalno da je u unformi samo mu malo čudne oznake...

@Ja

Čudna mi petokraka

/ Najnovije