Oglasio se i Haris Zahiragić: Predat ćete Mostar ako ne podržite Zlatka Guzina

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moroncino

Glavati moron na svoj bivolski način pokušava prebaciti odgovornost na BH blok, dok mu šefici ministar iz HDZa sređuje Upravni odbor po njenoj mjeri. Naravno, uvijek su drugi krivi, nikada SDA i HDZ.

gost

SUPER BEBA!

CC

Svaka cast Zahiragicu . Sve si formulisao u par rijeci , kratko , a jasno. Vidjeti cemo u drugom kurgu tko je izdajnik , a tko nije !

nasvasta

Pudlica .

Guest

Ma ko je ovaj debil i odakle se pojavio?

ma dokle vise

SDA STOKO IZDAJNICKA? PRODALI STE DRZAVU I NAROD GLUPI ZATUCANI ZA MALE PARE. FUJ!!!!!!!!!!!!!!

JA1

Ja ovog "patriote" ono nekome drzi predavanje. SDA je prodala od Srebrenice pa do bosne iz dva dijela vec odavno. SDA nas je unistila i ne misli stati

Odvratni

Prvi bak , pa seka , pa zahiragić , pa božo ljubić , pa tek onda čova i dodo

amimator

glupa SDA priča

CC

Botovi svake vrste divljaju sa svojim uvredljivim komentarima. Dzaba kmecite dr Zlatko Guzin je buduci gradonacelnik Mostara ili su SDP, NS i NiP izdajnicke stranke . Treca varijanta ne postoji !

Zastavnik Kemo

Teleća glava ima mišljenje?

Slava Storonci

Ostavite Mostar Hercegovcima i sklonite više svoje šape, pobogu. Imate li u Sarajevu ikakvih svojih problema? Dajte Sarajlijama vodu, čist zrak i maknite već jednom s ulica pse lutalice. Onda se ljutite na Dodika kad vam gradu daje nekakva čudna istočnjačka imena. Ne znate vi upravljati ni svojim kvartovima, a kamo li gradom, da državu i ne spominjem.

/ Najnovije