Oglasio se i Bevanda: "Protiv njega će se pokrenuti procedure da se spriječi iznošenje prljavština"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Kako mindjusar moze biti ministar a eticki kodeks kaze sta kaze?

registriran

Bevanda je dodirnuo dno.

Ma sve jasno od prvog trenutka...

... daj samo zablati Hrvata ako ikako mozes. Iznosenjem neistina, insinuacija, spletkarenjem.... tipicno. Zato ce bit treci entitet, pa vi onda u bosnjakistanu-23 trkeljajte do mile volje.

Koel

Ovog bevandu prijaviti tuzilastvu za zlupotrebu polozaja i ovlasti

Koel

... daj samo zablati Hrvata ako ikako mozes. Iznosenjem neistina, insinuacija, spletkarenjem.... tipicno. Zato ce bit treci entitet, pa vi onda u bosnjakistanu-23 trkeljajte do mile volje. ka Ma sve jasno od prvog trenutka... mozete ga samo podudlati treci put eno vas knin sto vam je krivousti namijenio pa pravite sta hocete ovdje ga necete docekati gora ste bagra od cetalja

089

Zar se prljavštine ne trebaju iznositi ?

Mile

Oglasio se Sejdin cukica Dzonlagic..po naredbi Bakirovog cukice Rancica

Prijedlog

Predlazem izravni okrsaj,a st ce reci potucite se golim sakama,ali se nemojte skidat do pojasa,jer bi to bilo gnjusno zs gledati.O,da obabezno skinut nakit sa tijela kao i nausnice bilo sa desne ili lijeve strane.Pravila nema,tuca traje dok jedan ne ostane na podu.Dogovorite se o vremenu i mjestu tuce,ali predlazem u Skenderiji uz besplatan ulaz navijacima. Fuj,magarci jedan i drugi,zaista svaka budala moze biti ministar i njegov zamjenik.

Ovaj

je mutav! Tobejarabi!

Ma sve je jasno......

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Steta

Steta da se svaka laz ne kaznjava otkazima, danas bi parlament bio prazan.

Dj

Kad cemo vise shvatiti da oni nece stati dok nam sve ne razvale... Al' nema kriticne mase za promjene dok je lider guja

Jole

... daj samo zablati Hrvata ako ikako mozes. Iznosenjem neistina, insinuacija, spletkarenjem.... tipicno. Zato ce bit treci entitet, pa vi onda u bosnjakistanu-23 trkeljajte do mile volje. ka Ma sve jasno od prvog trenutka... to sine ne moze da bude ni u najludjim snovima...ako vam se ne svidja imate putovnicu i pravac lijepa nasa...ali treceg nema!!nek vam je jasno!!!

Gost

Jole, BiH nije vaša (muslimanska) pa ćete nemuslimane slati iz nje na istok ili zapad.

N

***

/ Najnovije