Oglasio se Filozofski fakultet u Mostaru o spornom plakatu: Pogledajte njihovo objašnjenje

/ Komentari (32)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

fašisti ostaju fašisti

eto s, fašista se sveti stonsatro nema crkve za advent, a ne kaze svaka cast bio advent

Borac sa Žuči

Iza ovog, na prvom mjestu stoje duhovne organizacije (Katolička crkva, kler), zatim svjetovne organizacije (političke stranke, tipa HDZ-a), ztim kulturna zajednica s Hrvatskim predznakom, pa tek onda pomenuta "obrazovna ustanova". Ona samo prezentuje smjernice koje je neko drugi zacrtao. Žalosno je da oni koji treba da reaguju već odavno (provokacija Zovko) glave su zabili u pijesak Dubaija, ili javno viču babo je rekao za koga treba da glasa. Očito da nema nikakvu kontrolu nad obrazovnim ustanovama kao ministrica. Bitno je da dvadesetak savjetnika babine kćerkice svaki mjesec dobije četrdeset-pedeset hiljada KM za posao koji očito ne rade kako treba. Jadan babo u grobu se okreće.

user90104

***

Haha

***

Tth64w3vgt

***

***

***

Habuhabuhabu

Da AI pravi sliku Sveučilišta, na njoj bi se ukazao Hitler, jer im je stajao u izlogu sveučilišne knjižare nekoliko godina.

Je li AI porusio stari most

Prodao slavensku veru pradedovsku za kutlacu grckog hagra i kult obozavanja razapeta jevreja? Je li AI smjestio rvate u Iran ili na Atlantidu? Da li AI cuci za cedne pice?

Da imate 20 deka mozga

shvatili bi da je bznacajno ima li na slici crkava ili dzamija, najbolje da nema ni jednih ni drugih. A jos ponajbolje bi bilo da ih nikada nije bilo ni jednih, ni drugih, ni petih, ni desetih. Al ne mogu ja to objasnit....

Svi bi zudili za svemirskim

shvatili bi da je bznacajno ima li na slici crkava ili dzamija, najbolje da nema ni jednih ni drugih. A jos ponajbolje bi bilo da ih nikada nije bilo ni jednih, ni drugih, ni petih, ni desetih. Al ne mogu ja to objasnit.... ka Da imate 20 deka mozga Kapitalizmom Muska. Koga briga za holokauste i nuklearne ratove to je samo kad se matorac udari kad je imao dvije.

Haha

Nego gdje nestane Sanelov “ultimatum” da se nacrtaju turske rakete na posteru?

Jugoslovenka

Jednako kao što je Stari most simbol Mostara i džamije su njegov simbol... Jedno bez drugog ne ide, htjeli to neki priznati ili ne. Džamije nikom ne trebaju smetati, kao ni druge bogomolje, one nas vraćaju onim temeljnim vrijednostima... ljubavi, poštovanju i slozi među ljudima Smiješno je "optužiti" umjetnu inteligenciju...i njom na kraju krajeva upravlja čovjek. Ovo je država Bosna i Hercegovina i jednog dana ovdje će se govoriti jedan, bosanskohercegovački jezik, na svim univerzitetima i školama. Kome se to ne bude sviđalo, uvijek za mjesto stanovanja može izabrati drugu državu, a ne ovu prekrajati.

user90104

***

Aman jakog sapštenja

Niti jedne riječi zbog čega nema džamija na plakatu. Jedino što je predočeno u saopštenju je erupcija mržnje i fašizam.

Iva

Kako Pavelićevu kstolibani nisu izostavili zvonike crkava? Multietičnost za njih je Hrvat iz erecegovine i Hrvat iz Hrvatske

Svejedno je

Nego gdje nestane Sanelov “ultimatum” da se nacrtaju turske rakete na posteru? ka Haha Sve dok je tu sranjevacki kamp obuke za ***alishte djecaka predskolskog uzrasta i proizvodnju stasau

Hahhahahaha

***

Haha

Hahaha, znao sam tako mi plastičnog rumenog lutka Made in PRC... Mi ercegovački katolici svakako nemamo prirodnu inteligenciju... Sasma je logično da nam treba bilo kakva, pa i AI. Preporučam jedno čučanje na prbome guvnu... Hahaha

Katedrala Srca Paveliceva

eto s, fašista se sveti stonsatro nema crkve za advent, a ne kaze svaka cast bio advent ka fašisti ostaju fašisti I pousasivanja katolika? Pravi Kristov nauk prije nego su ga ubili rimski komunisti na nagovor jevreja.

Cucni na

Hahaha, znao sam tako mi plastičnog rumenog lutka Made in PRC... Mi ercegovački katolici svakako nemamo prirodnu inteligenciju... Sasma je logično da nam treba bilo kakva, pa i AI. Preporučam jedno čučanje na prbome guvnu... Hahaha ka Haha fra cMarijevu kocerinsku batarelu ko Toma na Djizusov u Djerizalemu.

Veriga

Moze li gluplje vadjenje od pomenutog, AI! Nisam znao da AI ne prepoznaje dzamije. Oslijepio i oglupio kao mudraci ndh univerziteta.

***

***

Mmmmm

Ne zelim da zivim zajedno sa ovim psihopatoloskim mrziteljima svega nemuslimanskog. ka Ja zivim za dan kad ce se BiH raspast. Zvim

Jedva cekam

Ne zelim da zivim zajedno sa ovim psihopatoloskim mrziteljima svega nemuslimanskog. ka Ja zivim za dan kad ce se BiH raspast. Da Madjarska opet uzme Slavoniju a Italija Dalmaciju a da cmar od Zagreba opet pjeva o bratstvu i jedinstvu i kako pred fasizmom pokleknuli nisu. .I. arijevska raso iz Irana zderatelji jevrejskog lesa.

Ajme vi ste pravi rasno superiorni Evropejci

"Hajka koja je pokrenuta je izravan udar na autonomiju Sveučilišta. Ona predstavlja i udar na slobodu izražavanja što su osnovne europske vrijednosti. Jasno je da mnogi spomenuti medijski i politički djelatnici žive upravo od stalnoga potpirivanja međunacionalne i međuvjerske nesnošljivosti, pa i eksplicitne mržnje" Prepuni Starceviceve krscanske ljubavi prema jevrejima i semitima? Zagovaratelji obnove Nirnberskih rasnih zakona kroz lobiranje za rasnu cistotu legitimnog precjedatelja i glasovaca? Ko je musliman 1/8 on ne moze biti hrvat? UZPovci i pozitivni krscani? Oni koji vode podrijetlo sa potopljena kontinenta Mu, ne od Slovena? Arijevske katolibanske siije klecavci ajatolaha ruhole Tudjmaneia? Iskorijenitelji bosanskih jevreja? Kolonizatori balkana? Pravi istinski Evropejci!

***

***

Brko

***

***

***

MOON

***

Koel

***

***

***

🔥🔥🔥🔥

Da Madjarska opet uzme Slavoniju a Italija Dalmaciju a da cmar od Zagreba opet pjeva o bratstvu i jedinstvu i kako pred fasizmom pokleknuli nisu. .I. arijevska raso iz Irana zderatelji jevrejskog lesa. ka Jedva cekam A da BiH bude opet Hrvatsko cvijeće na to misliš.

/ Najnovije