Oglasio se EUFOR: "Komandant je prihvatio ponudu Francuske da se iznad BiH..."

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Nešto sa Francuzima nemamo dobro iskustvo bolje da lete Američki Turski ili Engleski .

Miki

Nek prelijecu ako neka. A kad padnu pa budu svezani za banderu nema posle joj kekekeke

Aaa

BRAVO ZA FRANCUZE. OVI KOMENTATORI-NEGATORI SU OBICNA OLOS KOJA PODRZAVA ZNA SE KOGA...

Genocidašu

>>Koje gnjide su ti EU- moćnici, gdje pred izbore prednjači onaj kepec Makron. Kada Rusi prdnu, oni misle tornado ! ka Makron<< Gnjido, skloniśte pravi i podmaži traktor. Slijedi tornadooo

Kući sve

A oni nemaju svoje nebo da vjeźbaju?

Podsjetnik

Čim te "brani" homoseksualac i perverznjak poput Makrona, nema tu hajra. Kao što ni Ukrajince neće odbraniti njihov cionista, usput i perverznjak i peder kao i ovaj prvi. Ne leti Nato iznad Bosne zbog Srba ili zbog Rusa, ali dok to naivni skontaju, kasno je, kao što ni 1995 nisu gađali srpsku artiljeriju zbog zločina nego zbog napredovanja Armije BiH, kontraofanzive petoga korpusa oko Bihaća i zbog već unaprijed pripreljene daytonske podjele.

alibegbrat

mozete vi laphdati svi kako kome paše.. ali oni će uraditi zacrtano...90%... nadam se da će napokon dati oružje Bosni i dati joj priliku da jednom za sva vremena oćera lešinare i hijene

Hava

Nešto sa Francuzima nemamo dobro iskustvo bolje da lete Američki Turski ili Engleski . ka nasvasta Koji si ti glupan. Hos avganistanski avion? Svakako je americki? Bolje nemoj nista pisati.

de Gaulle

Svakako su zagadili cijelu Bosnu i Hercegovinu, pa nece smetati ako nam zagade i nebo.

/ Najnovije