Oglasio se Elmedin Konaković: 'Lagao si, Marko Đuriću'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HUKA

Prestalo djelovanje Dudukove rakije pa se Konjakovic poceo baviti svojim poslom.

Dudek Krivousti Njofra

Ma bježi budalo ne javljaj se..

Samke

Lijepe riječi su ukras!

Tita ti Dino?

Narkokartel a murija pred vratima. Poluinsan je u kk Bosna krao, pa u sda i na kraju droga. Kao svaki mali mafijas

Da razjasnimo cinjenice.

Populacija BiH ima nadpolovicnu ilirsko-dinaroidnu haplo grupu, sto nema nijedna drzava u okruzenju. Populacija Bosne vijekovima dijeli istu drzavnost, teritoriju, tradiciju, jezik i kulturu. Jedan narod, u vise religija. Ima nesto i dosljaka. (Škudri, Karavlasi, Cincari, Jevreji, Romi, Ukrajinci, Cesi, Austrijanci, …) Razlicito nas zovu, Bosnjani, Bosnjaci, Bosanci, ovisno o historijskom izvoru. Pravljenjem nacija Kraljevine SHS izdjelise stanovnistvo po krstu (katolici i pravoslavci) i jeziku (slovenacki, srpskohrvatski-hrvatskosrpski). Muslimanima nije data nacija do 1974. U BiH stvorise Srbe, Hrvate i Muslimane, kao nacije Jugoslavije, iako nisu iseljenistvo Srbije, Hrvatske ni “Muslimanije”! Te nacije prevedose u “politicke narode” (zajednice okupljene oko politickih projekata, npr.velikodrzavlja). Nacije Jugoslavije u ZAVNOBiHu, kasnije u Dejtonu, ugradise kao “konstitutivce”, kao da su oni stvorili drzavu. Te politikt zavadise narod, podijelise drustvo radi interesa Srbije i Hrvatske, pokrenuse ratove i strasne zlocine. Bosne je bilo prije Jugoslavije, Berlinskog kongresa, otkrica Amerike, dolaska Osmanlija u Evropu. Vrijeme je da vratimo drzavi iskonsko ime Bosna i naciju Bosansku. Oslobodili bi se malignih velikodrzavnih uticaja Sr i Hr. Bosna bi bila jaka i stabilna drzava, puna resursa i talenata. Nebi mladi morali bjezati u svijet po boljitak i izvjesnost. Bili bi Bosanci u svojoj zemljici Bosni, neovisno o vjeri. Imenom BiH i ustrojem smo Trojnijad i Torbago

Dan

OPERACIJA BLJESAK Hrvati sijevnuli sa svih strana: Pogledajte kako su srpske snage pometene u manje od 32 sata... Plenković izvestio javnost da je Hrvatska do sada iz EU fondova uzela preko 20 milijardi evra.

Srbija je 1992. vojno i politicki napala RBiH

Otkud velikosrbijanskim odmetnicima u Bosni 1992. toliko tenkova, aviona, topova, municije, logistike za ratovanje kad u RBiH nije bilo ni oruzja Teritorijalne odbrane, policija nenaoruzana i podijeljena, a RBiH bila pod embargomEZ i UNa na oruzje? Otkud toliko oficira JNA (4. vojna sila Evrope) u pobunjenickoj vojsci, a nisu raskinuli radni odnos sa JNA? Naprotiv, plate primali iz budzeta SRJ, cinovani i naprjedjivani i dalje u JNA, lijeceni, penzionisani u Srbiji. Srbija slala “dobrovoljce”, paravojne jedinice i sluzbene specijalne jedinice, da ratuju u Bosni. Jasno kao dan: Srbija je vojno i politicki napala RBiH. Nikakav “gradjanski ili vjerski rat”. Klasicna vojna agresija sa ciljem otimanja teritorija, ljudskih i prirodnih resursa od RBiH. Da nije bilo embarga na oruzje od EZ iUNa, nebi Srbija smjela pokrenuti ratove na Balkanu ‘90-tih! Nebi bilo ratova, razaranja, stradanja i genocidnih zlocina nad nesrbima. Velika je odgovornost i Ez i UNa za rat i teske zlocine pogroma, progona(“etnickog čišćenja”- koji sraman termin) i genocida u “Zasticenoj zoni UNa Srebrenica i Žepa”!!

Halabuka

E što je ovaj fiskulturnik pametan, ono baš prepametan. Sve zna kao Muhamed alejhiselam

Poganska rasa

Lijepe riječi su ukras!

IVA

IDI NESTO RADI MEDJEDE! SAMO SUPLJE IZJAVE A SUTRA CES SA UBLEHASIMA NIKSIC I FORTE SJESTI SA COVICEM I DODIKOM DA IM SE UVLACITE U GU.ICU!

Sta

Otkud velikosrbijanskim odmetnicima u Bosni 1992. toliko tenkova, aviona, topova, municije, logistike za ratovanje kad u RBiH nije bilo ni oruzja Teritorijalne odbrane, policija nenaoruzana i podijeljena, a RBiH bila pod embargomEZ i UNa na oruzje? Otkud toliko oficira JNA (4. vojna sila Evrope) u pobunjenickoj vojsci, a nisu raskinuli radni odnos sa JNA? Naprotiv, plate primali iz budzeta SRJ, cinovani i naprjedjivani i dalje u JNA, lijeceni, penzionisani u Srbiji. Srbija slala “dobrovoljce”, paravojne jedinice i sluzbene specijalne jedinice, da ratuju u Bosni. Jasno kao dan: Srbija je vojno i politicki napala RBiH. Nikakav “gradjanski ili vjerski rat”. Klasicna vojna agresija sa ciljem otimanja teritorija, ljudskih i prirodnih resursa od RBiH. Da nije bilo embarga na oruzje od EZ iUNa, nebi Srbija smjela pokrenuti ratove na Balkanu ‘90-tih! Nebi bilo ratova, razaranja, stradanja i genocidnih zlocina nad nesrbima. Velika je odgovornost i Ez i UNa za rat i teske zlocine pogroma, progona(“etnickog čišćenja”- koji sraman termin) i genocida u “Zasticenoj zoni UNa Srebrenica i Žepa”!! ka Srbija je 1992. vojno i politicki napala RBiH Ti si iz svedske slabo pratio situaciju u bih i hrvatskoj za vrijeme rata. Nisi znao da je zapad na celu sa njemackom naoruzavao bih i hrvatsku nesebicno da je nato bombardovao vojsku republike srpske i na picetku oluju vojsku republike srpske krajine, nato izvidjao i davao podatke vojsci hrvatske i tkz. armije bih, smirivao zaracene hrvate i musl

IVA

ISTO STE SMEĆE NARKO DINO! LAŽETE KAO DA VAS JE BUCIC PRAVIO!

234

LAZLJIVI SRBENDA

/ Najnovije