Oglasio se Christian Schmidt: "Obilježavanje i slavlje 9. januara u RS-u može imati posljedice"

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Micky

"još jednom naglašava da postupci i aktivnosti vlasti RS-a kojima se obilježava i slavi dan RS-a 9. januara mogu imati posljedice" kaze Schmidt?! Ko je ovdje lud?! MORA IMATI POSLJEDICE IDIOTE! Radi posao za koji si plaćen i prestani sa prodavanjem magle!!

mirzatvica@hotmail.com

Lijepe riječi su ukras

Fenis DzemidjiC

Cuj ovog. Jos jedan "zabrinuti". Suti bolan i netalasaj, uzmi 30k eura ili ko zna koliko, u zavjetrinu par godina i polako u penziju na kakva juzna ostrva da ih trosis lagano,zaradjene u nekoj koloniji BiH. Budi pametan.

Jdjd

Be.. ***** svoju dabogda ti pare iz ove kolonije trebale za lijeka.Nama ste svezali ruke a pustili paščad da nas pred vratima provociraju .Da Bog da i vaše majke doživile isto

***

Šta se samo oglašavaš .Zašto ne doneseš odluku o ukidanju genocidne tvorevine Dali mi Bošnjaci i jednom izvedemo neku provokaciju digao bi se cijeli svijet protiv Bošnjaka a ovako vi ste stvoritelju ovog zla na Balkanu.Vi ih podržavate .Da ih Njemačka ne podržava nebi se tako *** ponasali.

***

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Smitu to nisu ljudi to su *** jesil skonto vise

Guest

Zasto ne proglasite Drzavni Udar i uhapsite kompletnu Vladu manjeg entiteta RS-a? Samo u BiH se moze ne postovati drzava i sve je ok. I vi gradite ambijent da mladi ostanu tu? Bravo za Osmorku i ostale dusebriznike. Bjezite djeco dok jos mozete. u Slovenije je bolje a kamoli jos dalje od ovog prokletstva.

Hajd

Ne dipr

Gospodine Schmidt...

... Vas niko ne uzima za ozbiljno. Radi sta ko hoce i smije se u lice i Vama i EU. Dakle, Vi ne sluzite nicemu!!! Ili mozda sluzite istim tim koji razvaljuju ovu zemlje?!

Jole

Zasto ne proglasite Drzavni Udar i uhapsite kompletnu Vladu manjeg entiteta RS-a? Samo u BiH se moze ne postovati drzava i sve je ok. I vi gradite ambijent da mladi ostanu tu? Bravo za Osmorku i ostale dusebriznike. Bjezite djeco dok jos mozete. u Slovenije je bolje a kamoli jos dalje od ovog prokletstva. ka Guest sta ima osmorka veze sa tim??jesu li i dosad slavili pa niko se nije previse bunio!!i na kraju krajeva Alija im je potpisao entitet i sto da ne slave?!i ja bi isto..a niko i nista ne moze zabraniti

Pele

***

Леми

***

Gost Radio Sarajeva

Kupi prnje, nisi vise ni smjesan.

Moze li ovako?

Срећан Дан Републике Српске! Живјела Република Српска! ka Леми Ako je na pravdi utemeljena, zivjela vijekovima. Ako je na nepravdi, sto prije propala.

Lušo Buljko

Zanemarite ih njihova proslava je beznačajna Samo naše. Ignoriranje če ih opametiti da njihov luk na utuk nepika

Bre

Lijepe riječi su ukras !

Hahahahah

Lijepe riječi su ukras !

Demir

"još jednom naglašava da postupci i aktivnosti vlasti RS-a kojima se obilježava i slavi dan RS-a 9. januara mogu imati posljedice" kaze Schmidt?! Ko je ovdje lud?! MORA IMATI POSLJEDICE IDIOTE! Radi posao za koji si plaćen i prestani sa prodavanjem magle!! ka Micky

Samir

Lijepe riječi su ukras !

Da nije na Pravdi ne bi slavila danas 30 RODjENDAN

Ako je na pravdi utemeljena, zivjela vijekovima. Ako je na nepravdi, sto prije propala. ka Moze li ovako?

Jos malo straija no YUGA

ka Da nije na Pravdi ne bi slavila danas 30 RODjENDAN

Hercegovac u Bosni

***

Tatar

****li te oni a ti njih

Gh

Nema tog suda na svijetu, pa ni ovog bosnjackog, koji moze nekome zabraniti da slavi svoj rodjendan, kao sto ne moze ni traziti da ga slavis dan prije ili poslije rodjendana. Rodjenadan je samo jedan i na tacno odredjen datum i ne moze biti nijedan drugi datum, jer onda to vise nije rodjendan nego dan prije ili poslije rodjendana i sta vam tu nije jasno bosnje???

Srbi su pogani psi

Pa daj donesi te posljedice da vidimo Nemoj samo da laprdas švabo šmitu nacisto

Oglo

"još jednom naglašava da postupci i aktivnosti vlasti RS-a kojima se obilježava i slavi dan RS-a 9. januara mogu imati posljedice" kaze Schmidt?! Ko je ovdje lud?! MORA IMATI POSLJEDICE IDIOTE! Radi posao za koji si plaćen i prestani sa prodavanjem magle!! ka Micky

Mirel

Moze to ti je ono mogo bi ti ****t ***** a i ne moram

NRW

Christian neplači molim te ništa nisi bolji.

mirzatvica@hotmail.com

Eh da su Bošnjaci ovako ratoborni, NATO bi nas bombardovao tokom defilea

Oganj

Lijepe riječi su ukras !

ba smit

Koja ubleha , idi ćoviću na raport

Naci

Schmidt po nalogu "zapada" rastace BiH i ako ste primjetili jedino trenira strogocu nad Bosnjacima i ostalim patriotima.

Boske

Šta bi ti uradio da si bio na Alijinom mjestu ?? Jeli tvoja majka imala kojeg sina koji bi išao poginuti za Bosnu ,jesi li ti bio spreman ići poginuti a nakon što je Aliji ponuđeno uzmi ili ostavi.To što je svijet nama želio vidjelo se otvoreno kad je Armija RBiH zajedno sa HV i HVO zaustavljena na prilazima Banja Luci.

/ Najnovije