Oglasilo se Ministarstvo vanjskih poslova o incidentu u Ambasadi BiH u Jordanu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Lijepe rijeci su ukras

Nadimak

Lijepe rijeci su ukras

Ljiljan:***

Lijepe riječi su ukras

Bijelo Puce

Bitanga i princeza par oooooo ne ide toooo.

Bravo

Odlicna vijest. Citao sam je kao sinopsis neke komedije. Molim za jos ovakvog sadrzaja

MrziteljPDA

Bitanga je sigurno kriv!

***

Lijepe riječi su ukras!

to čedno brezme bitanga!

mašala, pokoljenjima na ponos!

Ljiljan***

SADA ĆE TO BIVŠI ČLAN *** I NASTAVNIK FIZIČKOG DA RIJEŠI SKANJEM PAR STRUNJAČA ZA KOLUT NAPRIJED I NAZAD!

Jole

SADA ĆE TO BIVŠI ČLAN *** I NASTAVNIK FIZIČKOG DA RIJEŠI SKANJEM PAR STRUNJAČA ZA KOLUT NAPRIJED I NAZAD! ka Ljiljan*** Neee nego je trebala ona debela babetina da to rijesi!!!ako nista da svog sina ili nekog od blize familije da zaposli na te pozicije

wtf

Meni samo nije jasno opravdavanje fizickog nasrtanja time sto vas je neko, pazi, VERBALNO VRIJEDJAO. Najbolje da svi krenemo opominjati hvatanjem za grkljan. Kolektivni cirkus.

Hava

Tako je kad na takve polozaje saljemo primitivne prostacine bez obrazovanja, kulture i pedigrea kao Memic i Skaka.

071

Lijepe rijeci su ukras ka Koel Nista ne znace ako su ti misli pokvareni i dusa prodata kao kod Dinokia,rugla i najnizi sloj Bosanske politike u istoriji.

/ Najnovije