Oglasili se SDP, Narod i pravda i Naša stranka: Jasno je ko je ovih dana 'označen'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

vi ste partneri rušiteljima BiH,ne možete biti partneri narodima BiH,brzo će te to shvatiti,izdajnici

Džoni

***

DoDICK

A Murphy jucer na TV-u kaze da vam je O Brian dao drugi zuti karton...mozda da me pokusate ubijediti da ne vjerujem svojim ocima i usima?? Nista niste napravili osim sto ste nas vratili da razmisljamo o proslosti i sto ste pljuvali na proslost jer je to ocigledno recept koji je upalio kod ovaca (i sam sam ovca koja vam je dala glas)...

Sedam sekretara SKOJ-a

Kazete da je BiH - cjelovita, suverena i nezavisna drzava. BiH je tesko podjeljena zemlja po svim osnovama. Suverena nije nego je kolonija sa nezakonitim namjesnikom i troje stranih sudija ******vnom sudu. Nezavisna nije jer samo igrate po notama iz Americke ambasade. Znaci, sve ste slagali. ka Pekar Ramo Andiamo, andiamo, Pekare Ramo! Odlično zapažanje. Ali, nakon SFRJ, jesu to možda nezavisne Srbija, Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora?

Gost

Vi izgleda imate neki uhodani sustav po kome određujete tko jest a tko nije RUŠITELJ, tko je NEPRIJATELJ, tko je DUŠMAN, tko je GENOCIDAŠ (*****K), tko je UZEPEOVAC (*****A) itd. Takvim postupcima uništavate ovu lijepu zemlju (nisam rekao DRŽAVU) koju volimo i mi koji ne pripadamo najbrojnijem narodu.

Komšija

***

Džoni

Hoćeš reći SDA to rasturi, kao i uvijek ka Komšija Ne znam ko , možda i SDA , ne bitno , samo nije mi jasno od kud toliki interes i kome , da BiH bude ovoliko podjeljena država bez dogovora i kompromisa , kao da nas ima ko Kineza a ne jedva dva miliona stanovnika...

***

***

***

***

IVA

Interesantno je to da u zadnjih trideset godina , kada se počne nazirati bilo kakav dogovor između naroda u BiH , Ameri dođu i to rasture.Zar je moguće da u ovoj državi to niko ne vidi? ka Džoni ZAR JE MOGUCE DA TAKO GLUP COVJEK KAO TI KOMENTIRA??????

***

***

Tale

Nije problem što to čovjek kaže i vidi,problem je što vi to vidite a ne govorite...

Bogati

Svi znamo ko je označen,a je li misliš da vas trojica niste? O,braien je "onako" spominjo dogovor u laktašima je li ? Mada unatoč označavanju hoće li se što promjenit.Da se nebi krkan promjenio ili onaj čuvar koncetraciskog logora covic ili vas trojica izdajica ? Ma daj ne krkali.

Džoni

Znas ti dobro, ne pravi se blesav ko rastura bih vec 30g, sda, kakir, i slicna pogan koja slijede put islamske deklaracije onog ****eta sa kovaca ka adi Lave j..e me se i za Alijom i za Bakirom i za SDA.Ne kontaš ti mene ...da pojednostavim ... ja sam Srbin iz Republike Srpske , rođen u Sarajevu...Hoću da kažem kad god Muslimani i Srbi naprave bilo kakav digovor , tu su Ameri da to rasture. Isto kao i dogovor '92. godine koji je Alija na nagovor Amera rasturio , a radi čega. sam ja sad Srbin iz Republike Srpske. Živ ti meni bio!

Rale

ZAR JE MOGUCE DA TAKO GLUP COVJEK KAO TI KOMENTIRA?????? ka IVA Evo ga jedan od sanjara o islamskoj građanskoj BiH...

***

***

Evo jos jedna

***

/ Najnovije