Oglasili se iz Vijeća roditelja KS povodom skraćenja časova za vrijeme ramazana

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

nista novo

Jole

A zbog cega da se skracuje?

Nigdje veze

Bez da su konstatovali skolu, nastavnike i vijece roditelja ove nebulozne odluke nemaju nikakvog smisla...Populisticke mjere bez da se sagledaju realne i stvarne potrebe djece o roditelja...

Ovim iz RSa

Lijepe rijeci su ukras

Ahmo

Uvode kalifat blisko istočnom Sarajevu.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Sarajevo

Kakva glupost! Drzava se brani u skoli, ne u vjerskim objaktima. Vise vjernika, a vise lopova i kriminalaca nigdje nema! Kakvo crno skracenje casova!?!?

Mlacenje prazne slame!

Formulacija je trebalo da bude: ¨Najodlucnije zahtjevamo da se pomenuta tzv. inicijativa ukine, prema sekularnim postavkama drustva i drzave¨!

Gh

Bosnje polako ali sigurno uvode serijat, na kraju ce svi u sarajevu morati postiti za ramazan, jer nista nece raditi. I onda kazete da niste sarajlabad, ali vas stvarnost demantuje.

@@

Bosnje polako ali sigurno uvode serijat, na kraju ce svi u sarajevu morati postiti za ramazan, jer nista nece raditi. I onda kazete da niste sarajlabad, ali vas stvarnost demantuje. ka Gh Jel Gh znači ****o hladno. Treba dodati i V kao vruće pa tako skraćenica GHV

@@@

Jel Gh znači ****o hladno. Treba dodati i V kao vruće pa tako skraćenica GHV ka @@ Ne, to znaci da kada nemas argumenata onda pocnes vrijedjati. Objasni mi kako vi niste sarajlabad, kad vam u pola objekata nije dozvoljeno popiti najobicnije pivo, a sada i sve druge tjerate da poste za vrijeme ramazana ovakvim zakonima? Je li to serijat ili sekularna drzava?

/ Najnovije