Oglasili se iz State Departmenta: SAD će podržati bilo koju odluku visokog predstavnika

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo

Dobro ako se samo desi to, da se sa izmenama spreči preglasavanje Hrvata, zlo će biti ako on izmenama da veću moć Srbima.

Ako

Red se mora znati i.

Brko

Ma svakako treba sve resetovati pa i izborni zakon. To što se vrti priča o izbornom zakonu, nije potvrđeno i čisto sumnjam da takav zakon može igdje opstati. Prva apelacija u Strazburu ga obara. Nema logike da manjina vlada većinom. To se zove aparthejd. Te vlažne snove UZPovci mogu samo sanjati. Od toga nema ništa po cijenu rata.

Zašto bi bilo normalno, pa druže zato jer smo rato

Ma svakako treba sve resetovati pa i izborni zakon. To što se vrti priča o izbornom zakonu, nije potvrđeno i čisto sumnjam da takav zakon može igdje opstati. Prva apelacija u Strazburu ga obara. Nema logike da manjina vlada većinom. To se zove aparthejd. Te vlažne snove UZPovci mogu samo sanjati. Od toga nema ništa po cijenu rata. ka Brko

Ja samo znam

Da na kraju balade srbi budu izgranatirani!

A sto ti nebi

Lijepe riječi su ukras!

R BiH

Postoji nesto sto se zove gradjanska neposlusnost i to je demokratski cin Niko na oktobarske izbore Nazad Ustav RBiH …

Panzer

Nadam se da su ovo čuli Bakirovi gradjani džamijaši sa janjčarskom tradicijom.Zna se ko je babo

PODRZAVAMO

IRAN I UKLEARNU ENERGIJU IRANA. NADAMO SE DA ČE PAMETNO TO ISKORISTITI U HUMANE SVRHE .DA SPASE ZEMLJU OD VAS NACISTA I SINOVA DEMONA KOJI SU IZAZIVALI RATOVE I UNISTAVALI SVE MUSLIMANSKE ZEMLJE.ŽIVIO IRAN SMRT NACISTIMA I SLUGAMA DEMONA.JEDNOG DANA PLATIT ĆE TE ZA SVA ZLA NANESENA LJUDSTVU OD VAS DEMONA. ISTJERATI SVO SMEČE IZ BOSNE .SVI KOJI PODRZAVAJU DA SE NASA BOSNA DIJELU.

Sta sad?

Sta je bilo bosnje, do juce ste se utrkivali ko ce se od vas vise uvuci u dupe amerima i englezima i hvalili ih na sva zvona, a sad odjednom promjena price? Ne okrecete se vi kako vjetar puse, nikako, haha hrvatsko cvijece i suncokreti.

Gh

Besposleni krezavi sda talibani mogu stajati danima i nista ne raditi, to im je sarajlabadska svakodnevnica. Koliko vam je bakir platio da odrzavate ovaj antihrvatski performans? Ako vam nije platio nista, ni sendvic, onda ste gluplji nego sto sam mislio.

/ Najnovije