Oglasili se iz škole nakon što su roditelji učenicima zabranili da posjete sarajevsku sinagogu

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Naravno, tih 5 pojedinaca niko im ne može uzeti za zlo, svako svom djetetu može zabraniti odlazak bilo gdje. A sjećate li se Ante iz Mostara, momak tek sa 18 godina došao na Stari Most, e to je za posmatranje a ne ovo.

Valters

Primitivizam roditelja. Nedostatak građanskog odgoja. Nepojmljivo.

Ma to

Su Hrvatsko cvijeće

***

***

Guest

I to je neko čudo. Vidite da ima pravo svako na sve.Imaju pravo i *****i da hodaju i da se reklamiraju.Šta je kome briga kud ko hoda ili je gej ili nije. E jeste ovo neka vijest.

registriran

Bravo za skolu

***

Jos je nekako i bilo za vrijeme komunjara, mada ja mislim da se tada samo bolje skrivalo, u strahu od komunjara, ali SADA??? Ma bjezi...

Mutavko

Igor Kožemjakin, hazan Jevrejske opštine u Sarajevu, dobro zna zašto neka djeca nisu ušla u Sinogogu. Razlog je prost, a to je da neko ne podržava politiku Izraela prema Palestinskom narodu i to može samo na ovaj način iskazati zabranom ulaska svoje djece u Sinogogu. Koliko nam je svima poznato pomenuti gospodin hazan nikad nije javno osudio genocidnu politiku Izraela prema Palestinskom narodu, a posebno prema Palestinskoj djeci. Izraelski zatvori su puni palestinske djece. Ovo je pravi razlog, ko misli drugačije, samo se pravi mutav.

***

***

@mutavko, bolje reci glupavko

Igor Kožemjakin, hazan Jevrejske opštine u Sarajevu, dobro zna zašto neka djeca nisu ušla u Sinogogu. Razlog je prost, a to je da neko ne podržava politiku Izraela prema Palestinskom narodu i to može samo na ovaj način iskazati zabranom ulaska svoje djece u Sinogogu. Koliko nam je svima poznato pomenuti gospodin hazan nikad nije javno osudio genocidnu politiku Izraela prema Palestinskom narodu, a posebno prema Palestinskoj djeci. Izraelski zatvori su puni palestinske djece. Ovo je pravi razlog, ko misli drugačije, samo se pravi mutav. ka Mutavko Kakve veze ima posjeta sinagogi sa politickom podrskom izraelu? Isto kao da kazes da posjetom dzamiji podrzavas isil. Je li ti sad jasno koji si hajvan?

Isaac Bashevis Singer

Kakve veze ima posjeta sinagogi sa politickom podrskom izraelu? Isto kao da kazes da posjetom dzamiji podrzavas isil. Je li ti sad jasno koji si hajvan? ka @mutavko, bolje reci glupavko Stidim se svojih čifuta kako razmišljaju, pa i tebe!

Nije bolest sve što boli

***

salihaga, opet se ti

***

***

***

***

***

Sramota

Ovakvih objava treba da se više stidi gospodin Igor nego tih 5 ucenika. Sta je uopste zelio reci ili mu je bio cilj izazvati nekakvu negativnu reakciju kao sto je vidljivo iz gornjih komentara.

Ne pijem dok Paja vozi

Stidim se svojih čifuta kako razmišljaju, pa i tebe! ka Isaac Bashevis Singer Ma jel to Hrvatsko cvijeće i nacist men

Lana

Igor Kožemjakin, hazan Jevrejske opštine u Sarajevu, dobro zna zašto neka djeca nisu ušla u Sinogogu. Razlog je prost, a to je da neko ne podržava politiku Izraela prema Palestinskom narodu i to može samo na ovaj način iskazati zabranom ulaska svoje djece u Sinogogu. Koliko nam je svima poznato pomenuti gospodin hazan nikad nije javno osudio genocidnu politiku Izraela prema Palestinskom narodu, a posebno prema Palestinskoj djeci. Izraelski zatvori su puni palestinske djece. Ovo je pravi razlog, ko misli drugačije, samo se pravi mutav. ka Mutavko Tako je. Bukvalno ne da nisu osudili, nego se nisu ni ogradili.

Haj opet obrisi

To je ta graDZanska bih u koju nas svo vrijeme uvjeravaju iz sarajlabada, a mi je kao nismo osjetili na svojoj kozi od 1992.-1995. sa tekbirima i odsjecanjima glava nemuslimanima. Nastavlja se sprovodjenje alijine islamske deklaracije, polako ali sigurno. Sad trke ispred ohr-a na nove antihrvatske proteste.

100%ste upravu

Igor Kožemjakin, hazan Jevrejske opštine u Sarajevu, dobro zna zašto neka djeca nisu ušla u Sinogogu. Razlog je prost, a to je da neko ne podržava politiku Izraela prema Palestinskom narodu i to može samo na ovaj način iskazati zabranom ulaska svoje djece u Sinogogu. Koliko nam je svima poznato pomenuti gospodin hazan nikad nije javno osudio genocidnu politiku Izraela prema Palestinskom narodu, a posebno prema Palestinskoj djeci. Izraelski zatvori su puni palestinske djece. Ovo je pravi razlog, ko misli drugačije, samo se pravi mutav. ka Mutavko

@lana islamistica

Tako je. Bukvalno ne da nisu osudili, nego se nisu ni ogradili. ka Lana A jeste li vi osudili isil, al kaidu, talibane, boko haram? Ne da ih niste osudili nego ste im se i sami pridruzili, posebno isilu u siriji, zato suti i poklopi se.

ISTINA SE NE DA SAKRITI

To je ta graDZanska bih u koju nas svo vrijeme uvjeravaju iz sarajlabada, a mi je kao nismo osjetili na svojoj kozi od 1992.-1995. sa tekbirima i odsjecanjima glava nemuslimanima. Nastavlja se sprovodjenje alijine islamske deklaracije, polako ali sigurno. Sad trke ispred ohr-a na nove antihrvatske proteste. ka Haj opet obrisi

/ Najnovije