Oglasili se iz SDA: 'Dodikove laži i prijetnje su alibi za secesionizam'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Glupi milojko

Satjeran uza zid i sad gledamo koprcanje..samo naprijed, zavrsi zapoceto stokane i nestani i ti i tvoja šumska..jer očito su ostali ovce koji žive tu.

Komšija

Javljaju se Dodikovi spasioci i partneri u držanju BiH u pat poziciji. Pomalo će se i uvući i opet ga spasiti. Samo i tome se majstori. Treba ih držati na oku.

***

on SLAZE

Kmeru crveni

***

Bjesnilo

***

Xxx

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

***

***

***

visocica 1662

Kad ces odgovarati za unistenje tube za rani zlocin srbije.

Ja1

Javljaju se stari pajdasi, nabacio im dodik loptu na teren pa sad opet imaju priliku da budu patriJote. Da se kojim slucajem vrate na vlast opet bi 30 godina slusali kako nas brane

Gost_Radio_Sarajeva

Je li ovi još postoje?

/ Najnovije