Oglasili se iz MUP-a KS: Da li kafići poštuju lockdown, da li građani nose maske...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Samo kaznjavaj narod bando jedna podmukla nema budzet ni za kifle neka bit ce vam i gore samo znate po narodu udarati stoko

LEONE

Samo kaznjavaj narod bando jedna podmukla nema budzet ni za kifle neka bit ce vam i gore samo znate po narodu udarati stoko ka Koel Narod je stoka. Da se pridrzavaju pravila, bilo bi manje zarazenih. Ovako, citave porodice, nazalost i djeca, su u kucnom pritvoru. Ne moze ono bez sijela. I sad vidim, setaju pored Miljacke, mnogi ne nose maske.

.

Neka šetaju. Na otvorenom se uvijek možeš odmaknuti. Samo nek mi ne dišu za vrat u prodavnici i općinama i drugim službama gdje se mora ići. Mene ove kafane i butici ne zanimaju, nek zauvijek ostanu zatvorene.

@oX

Ako tebi svoji roditelji nisu mili, ima nas kojima jesu. Sko ne možeš poštovati tako blage mjere kao što je staviti masku pet minuta u granapu, iz solidarnosti sa slabijima, ti ne zaslužuješ da budeš dio ljudskog roda.

333

Ako tebi svoji roditelji nisu mili, ima nas kojima jesu. Sko ne možeš poštovati tako blage mjere kao što je staviti masku pet minuta u granapu, iz solidarnosti sa slabijima, ti ne zaslužuješ da budeš dio ljudskog roda. ka @oX TREBALO JE IZACI NA VILSONOVO, 60 ODSTO NIKO NE NOSI MASKE.A INSPEKCIJA U MISIJIM RUPAMA .

H

Jel fakat ovi sto prizivaju maske vole tako zivjeti, pa ubijte se. djeci na biciklu maske stavljaju, kakvi su se poltroni doselili u ovak grad, navikli na selu slusati sta god im ko kaze, jade seljacke,, idite u podrume jadni ljudi.

/ Najnovije