Oglasili se iz Naše stranke nakon informacije da ih je napustilo 60 članova

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gh

Na spisku imena se vidi da su to sve sami srbi i hrvati u ovoj stranci. Pa sda ima vise laznih srba i hrvata od vas, kakva je to multi-kulti gradjanska politika stranke. Samo jos jedna potvrda da su sve sarajevske stranke samo sda filijale. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

@hahaha...

Zamisli kakvo je to tvoje tzv. multi-kulti sarajevo, kad se boji samo jednog jedinog srbina u toj stranci? Sta bi tek da ih je 150 hiljada, kao sto ih je bilo prije rata? Ali niste vi srbofobi nikako.

gost

Zovu je i SMRAD STRANKA!

svojNaSvome

@hahaha... Bil da ti je!!

komsija

Stranka u koju dolaze propali ugostitelji, hotelijeri, prezaduzeni, nebili se dokopali kakve platne liste!

JA1

ZNACI DOBRO JE PO NASU STRANKU, cim se ovoliko sda botova okuplja da pise protiv nje to govori da su se sa razlogom prepali. Dzaba vam sve sdaovcici gubite vi ovaj put akbgda na svim poljima osim mozda u dvije tri kasabe. Olos laznopatriotski.

Hm

Samo se nadajte jadnici. To ni g od građanske stranke nije. Sarajevo je zauvijek postalo Sarajlabad. Vi nemate građana, da bi bili građanska stranka.

komisija

Mala macku teleca glava! Sta moze pohlepa napraviti od covjeka! Ocajnika! E sad vrati koko sto si pozobala! Dajem carstvo za apaurin!

komisija

Fina gradska raja! Focaci! Sa zavrsenim fakultetima putem telefona!

Gost

....a zovu je jos i NASA SRACKA!

/ Najnovije