Oglasili se iz GSS-a i objavili fotografiju Gorana Ljubasa za kojim se traga

Radiosarajevo.ba
Oglasili se iz GSS-a i objavili fotografiju Gorana Ljubasa za kojim se traga
Foto: GSS Novi Grad Sarajevo / Goran Ljubas snimljen kamerom videonadzora

Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo uputila je još jedan apel, nakon što je prijavljen nestanak muškarca, Gorana Ljubasa.

Podsjetimo, Ljubas je posljednji put viđen na lokalitetu Jezero, nedaleko od trolejbuske okretaljke, 16. maja u 5.15 sati, naveli su iz GSS-a.

Ljubas je na sebi imao duksericu, svijetlo plavu jaknu, tamne pantalone i tene. Visok je oko 180 cm, srednje tjelesne građe.

Sada su objavili novi apel u kojem su naveli da su kamerom videonadzora potvrdili da se jučer (nedjelja, op. a.) Goran Ljubas u 4:30 sati nalazio i kretao u pravcu Jezera iz pravca autobuske okretaljke u Jagomiru.

Goran Ljubas snimljen kamerom videonadzora - undefined

Foto: GSS Novi Grad Sarajevo: Goran Ljubas snimljen kamerom videonadzora

Njihov apel objavljujemo u cijelosti:

"Apel!!!

Naši pripadnici i pripadnice su na terenu.

Kamerom videonadzora smo potvrdili da se juče Goran Ljubas u 4:30 nalazio i kretao u pravcu Jezera iz pravca autobuske okretaljke u Jagomiru.

Neke od informacija provjeravamo na širem lokalitetu Grdonja i Barica.

Fotografija sa videonadzora je autentična tj. kako je Goran bio obučen.

Molimo sve građane da ako uoče nestalog da nam jave na broj 062112700 i viber broj 062672772 ili da jave Policiji na 122", navodi se u objavi ovog GSS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije