Oglasila se Sebija Izetbegović: Pokrenut ću krivične prijave za zloupotrebu položaja

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Jeli te makar malo stid čestite omladine ,ti si neprijatelj ovom napaćenom narodu.

Guest

Kakvo *** od žene.

kinez

TO POD HITNO TREBA HAPSITI I NA DUGU ROBIJU. PLUS DA VRATI SAV NOVAC KOJI JE NEZAKONITI UZELA KAO DOKTORICA.

Sramota

Nek se dušmani siju. Sramote jedne kriminalizirali ste Bošnjački narod časni i pošteni! U prdekanu zajedno sa svim krindžosima!

Hercegovac u Bosni

Eh moj brate dokle smo stigli i ko se pita u ovoj zemlji i ko odlucuje,milost je Božija sto smo opstali uopste.

sole

ova se ubija od ****a

Habuhabuhabu

Ova žena je jedna obična vještičetina koja se smije i Bogu i ljudima.

Bosanac

***

tuner

fakultet koji ti je to napisao mora napisati da su ispravni. sipu i kod njih treba poslati.

BA

A to 300 ljudi u amfiteatru se skupilo i aplaudiralo La Familiji. I etoo! Ama bona imaš li papire. Šta to znači, trebamo usmeno titule i akademska zavnja dostavljati na konkurs. Ili to samo ti imaš pravo? Mi hoćemo da podneseš prijavu i protiv Škrijelja. Hoćemo pravdu u ovoj Državi.

/ Najnovije